Libnet.ro
UNICEF

11:16

Noi detalii despre starea de sanatate a Simonei Halep! De ce are ea nevoie acum pentru a nu-si risca definitiv sanatatea

Adevărul Adevărul,
Noi detalii despre starea de sanatate a Simonei Halep! De ce are ea nevoie acum pentru a nu-si risca definitiv sanatatea

Simona Halep a revenit cu noi detalii, dupa ce in aceasta dimineata a anuntat ca nu va mai juca la Turneul Campioanelor de la Singapore. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre disparitia lui Jamal Khashoggi: Un fost ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite ar avea legaturi cu uciderea jurnalistului

Fostul ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite Maher Abdulaziz Mutreb ar fi fost implicat in presupusul asasinat al jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit CNN, care citeaza surse apropiate anchetei.

Noi detalii despre cadavrul gasit in Busteni. Ce au descoprit anchetatorii in asupra barbatului

Salvamontistii din Busteni, care au fost solicitati sa scoata dintr-o prapastie cadavrul unui om, vazut de la distanta la intrarea pe Valea Seaca a Crucii, un traseu nemarcat si extrem de dificil din Masivul.

Noi detalii despre cadavrul gasit in Busteni. Ce au descoperit anchetatorii asupra barbatului

Salvamontistii din Busteni, care au fost solicitati sa scoata dintr-o prapastie cadavrul unui om, vazut de la distanta la intrarea pe Valea Seaca a Crucii, un traseu nemarcat si extrem de dificil din Masivul.

Noi detalii despre Brexit: Exista probleme nerezolvate cu privire la un acord cu Uniunea Europeana

Un acord cu Uniunea Europeana privind Brexit-ul este posibil, cu bunavointa, dar inca exista unele probleme nerezolvate, a declarat luni, la Luxemburg, ministrul de externe britanic Jeremy Hunt, informeaza.

Hernia de disc nu e singura problema a Simonei Halep. Jucatoarea noastra a CAZUT PSIHIC: Nu mai am energie! Sunt cu rezervorul gol...

Noi vesti teribile despre starea de sanatate a Simonei Halep. Se pare ca accidentarea de la spate nu e singura problema cu care se confrunta liderul mondial. Aflata la Moscova, unde a anuntat ca se retrage de.

Un cunoscut episcop din Romania, internat intr-unspital din Italia. Ce spun medicii despre starea sa de sanatate

Internat de mai multe saptamani la un spital oradean pentru tratarea unei pneumonii severe, episcopul greco-catolic al Oradiei, Preasfintitul Virgil Bercea, a fost transportat la un spital din Italia, unde va primi tratament medical de spcialitate pentru o disfunctie imunologica.

Noi detalii despreMichael Schumacher. Fostul manager al marelui campion: Am ajuns in punctul in care nu ne mai controlam singuri soarta

Willi Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, a declarat ca nu mai crede in recuperarea septuplului campion mondial al Formulei 1. Dupa o lunga perioada de tristete, am reusit sa ii pun capat. Am.

Ilie Nastase dupa retragerea Simonei Halep de la Singapore: Inseamna ca e ceva grav

Simona Halep si-a anuntat, joi, retragerea de la Turneul Campioanelor gazduit de Singapore din cauza problemelor de sanatate pe care le-a acuzat in ultimele saptamani.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a retras de la Moscova!

Simona Halep nu va mai juca la turneul de la Moscova, anuntand ca se retrage din cauza problemelor medicale pe care le are.

Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care va termina anul pe primul loc in clasamentul mondial, s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc in perioada 21-28 octombrie, informeaza si.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )