Libnet.ro
UNICEF

21:15

PREZENTARE Turneul Campioanelor: Simona Halep, hernia de disc, absenta si sansa lui Kiki Bertens - Singapore, la ultimul bal

Hotnews Hotnews,
 PREZENTARE Turneul Campioanelor: Simona Halep, hernia de disc, absenta si sansa lui Kiki Bertens - Singapore, la ultimul bal

Singapore respira pentru ultima data aerul Turneului Campioanelor, editia din 2018 fiind cantecul de lebada pentru intrecerea din Singapore Indoor Stadium in 2019 va avea loc la Shenzhen). Singura jucatoare care si-a castigat pe teren dreptul de a evolua la toate cele cinci editii de la Singapore a fost Simona Halep. Din pacate, ea nu va putea juca in acest an din cauza problemelor de la spate hernie de disc). Le vom putea vedea insa la treaba, printre altele, pe celelalte castigatoare de Grand Slam din acest an: Caroline Wozniacki AO), Angelique Kerber W) si Naomi Osaka USOpen). Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor din 2018. continuă pe Hotnews

PREZENTARE Turneul Campioanelor: Simonei Halep, hernia de disc, absenta si sansa lui Kiki Bertens - Singapore, la ultimul bal

Singapore respira pentru ultima data aerul Turneului Campioanelor, editia din 2018 fiind cantecul de lebada pentru intrecerea din Singapore Indoor Stadium in 2019 va avea loc la Shenzhen). Singura jucatoare care si-a castigat pe teren dreptul de a evolua la toate cele cinci editii de la Singapore a fost Simona Halep. Din pacate, ea nu va putea juca in acest an din cauza problemelor de la spate hernie de disc). Le vom putea vedea insa la treaba, printre altele, pe celelalte castigatoare de Grand Slam din acest an: Caroline Wozniacki AO), Angelique Kerber W) si Naomi Osaka USOpen). Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor din 2018.

Tabloul complet de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a scapat de una dintre cele mai importante adversare, dar va da peste...

Simona Halep si-a aflat toate adversarele de la Turneul Campioanelor. Ultima jucatoare calificata la Singapore este cehoaica Karolina Pliskova, dupa ce Kiki Bertens locul 10 WTA) a fost eliminata de la turneul d.

CTP, dupa retragerea Simonei de la Moscova:Nu are rost sa se mai gandeasca la Turneul Campioanelor

Simona Halep nu va mai juca la Moscova, turneu unde trebuia sa debuteze maine, fiind nevoita sa abandoneze din cauza herniei de disc.

Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

Desi s-a retras de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate consola cu un super premiu care il va primi din partea WTA la Singapore. Romanca va primi un bolid pentru faptul ca a terminat anul pe primul.

Simona Halep: Toata lumea din Romnia ma recunoaste pe strada, ma bucur, dar uneori vreau liniste

Nu a participat pana la urma la turneul de la Moscova, iar acum se afla deja la Singapore, acolo unde spera sa joace la Turneul Campioanelor. Simona Halep a stat de vorba cu jurnalistii de la Sport Express, iar ce a iesit puteti vedea in interiorul materialului. Toata lumea din Romania ma recunoaste pe strada, ma bucur, dar uneori vreau liniste, a precizat numarul unu mondial.

Simona Halep se retrage din turneul de la Moscova din cauza durerilor de spate

Simona Halep nu scapa de durerile de spate cauzate de hernia de disc si nu va putea juca nici la Moscova. Numarul 1 mondial a anuntat marti ca nu vrea sa riste. Am incercat tot ceea ce pot pentru a fi gata, .

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

Simona Halep s-a retras de la Singapore. Cine este fericita care va profita de absenta ei de la Turneul Campioanelor

Simona Halep nu va participa la Turneul Campioanelor, din cauza accidentarii la spate, anuntul fiind facut in aceasta dimineata.

Halep sufera enorm: Simona va pierde un munte de bani, daca va absenta de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a facut deplasare la Singapore, insa prezenta ei pe teren la Turneul Campioanelor 21-29 octombrie) e sub semnul intrebarii.

Turneul Campioanelor: Cum arata cele doua grupe ale competitiei

Vineri a avut loc, la Singapore, tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor. Este pentru prima data in ultimele cinci editii cand tara noastra nu este implicata direct in acest eveniment, Simona Halep fiind nevoita sa declare forfait din cauza problemelor de la spate hernie de disc).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )