Libnet.ro
UNICEF

13:30

Problema neasteptata aparuta la Melbourne. Meciul Simonei Halep va incepe cu intarziere si se va desfasura in conditii speciale

Adevărul Adevărul,
Problema neasteptata aparuta la Melbourne. Meciul Simonei Halep va incepe cu intarziere si se va desfasura in conditii speciale

Simona halep trebuia sa joace in aceasta dimineata, in jurul orei 5. 00 meciul cu Sofia Kenin, din turul al doilea de la Australian Open. continuă pe Adevărul

Situatie ciudata la meciul Simonei Halep din turul secund de la Australian Open! Nici organizatorii nu isi pot explica asta

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, dupa o victorie muncita in fata americancei Sofia Kenin.

Situatie ciudata la meciul Simonei Halep din turul secund de la Australian Open. Nici organizatorii nu isi pot explica asta

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, dupa o victorie muncita in fata americancei Sofia Kenin.

Cristian Tudor Popescu, reactie spectaculoasa dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria muncita a Simonei Halep in fata Kaiei Kanepi in primul tur la Australian Open. Sa nu ne entuziasmam acum, sa nu ne imbatam cu.

Esti nebuna! Cine este i-a dat acest mesaj Simonei Halep imediat dupa meciul cu Sofia Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, la capatul unui meci extrem de greu cu Sofia Kenin.

O legenda a tenisului mondial ar putea fi antrenorul Simonei Halep

Fara antrenor dupa despartirea de australianul Darren Cahill, Simona Halep ar putea incepe in urmatoarele luni un parteneriat de senzatie.

Digisport Cahill i-a gasit antrenor Simonei Halep! Anuntul facut de numarul unu mondial

Simona Halep a inteles ca e foarte greu sa evolueze fara un antrenor si, desi planuia sa nu se grabeasca in alegerea unuia, foarte probabil va incepe o noua colaborare cat de curand. Darren Cahill i-a facut deja o recomandare, iar numarul unu mondial a promis ca va tine cont de ea.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO. La ce ora incepe meciul lui Halep la Australian Open

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anulu.

EXCLUSIV Poate da lovitura! Cine este antrenorul pe care Darren Cahill i l-a recomandat Simonei Halep

Simona Halep a ramas fara antrenor la sfarsitul aului trecut si este in cautarea unui nou tehnician care sa o pregateasca.

Viitoarea adversara a Simonei Halep e pe cai mari in 2019

Simona Halep a trecut de primul obstacol la Australian Open, dar in continuare va avea parte de un duel deloc facil pentru a-si face loc in turul trei.

Australian Open: Programul sportivilor romni de joi - Meciul Simona Halep vs Sofia Kenin are loc dupa ora 06:00

Liderul WTA, Simona Halep, o va intalni in turul doi la Australian Open pe americanca Sofia Kenin, numarul 37 mondial, joi, in al treilea meci de pe Rod Laver Arena, dupa ora 06:00, conform programului anuntat de organizatori.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )