Libnet.ro
UNICEF

15:45

REPORTAJ VIDEO Cum au trait bucurestenii victoria Simonei Halep de la Wimbledon 2019

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ VIDEO Cum au trait bucurestenii victoria Simonei Halep de la Wimbledon 2019

Sambata seara, Simona Halep 28 de ani) le-a oferit romanilor inca un motiv de mandrie, dupa ce a castigat al doilea titlul de Grand Slam din cariera, in fata Serenei Williams, in finala Wimbledon 2019. Adevarul va arata cum a fost atmosfera din timpul meciului la terasele din centrul Capitalei. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase, propunere surprinzatoare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Sa i se acorde Steaua Romaniei. E un gest de normalitate

Fostul premier Adrian Nastase spune ca a urmarit meciul Simonei Halep si sustine ca ideea de i se acorda ordinul Steaua Romaniei este una absolut fireasca. M-am bucurat enorm, ieri, privind si eu, cu.

FOTO VIDEO Val de mesaje pe retelele de socializare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Azi ne-ai facut din nou sa ne-ntrebam daca te meritam - HC Dobrogea Sud

Simona Halep s-a impus sambata la Wimbledon dupa o evolutie de exceptie in fata Serenei Williams, cea care a triumfat de sapte ori pe iarba londoneza de-a lungul carierei. A fost 6-2, 6-2 pentru jucatoarea noastra, dupa doar 55 de minute de joc. Performanta Simonei a atras o multime de mesaje pe retelele sociale. Nadia Comaneci, Horia Tecau, echipele de fotbal FC Viitorul, CFR Cluj sau echipele de handbal HC Dobrogea Sud Constanta si CSM Bucuresti au felicitat-o pe noua campioana de la Wimbledon.

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

DANCILA, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

IOHANNIS, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

Ion Tiriac, declaratie-surpriza dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca nu face asta!

Simona Halep a castigat titlul la Wimbledon, l-a facut fericit si pe Ion Tiriac, dar omul de afaceri mai are asteptari de la ea. ,Are un talent iesit din comun. Reverul cu doua maini in lungul.

VIDEO FOTO Congresul USR s-a oprit cateva minute special pentru ca delegatii sa vada finalul meciului Simonei Halep de la Wimbledon

Moment special la congresul USR, la finalul meciului de la Wimbledon castigat de Simona Halep in fata Serenei Williams. Congresul USR s-a oprit pentru cateva minute pentru ca delegatii sa urmareasca ultimele game-uri din finala de la Wimbledon. Imediat dupa victoria Simonei Halep, in sala mare de la TNB, cei 500 de delegati USR prezenti au scandat minute in sir: Simona! Simona!.

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep: Inseamna enorm pentru Romania

Victoria Simonei Halep la Wimbledon, prima pentru un sportiv din Romania la prestigiosul turneu londonez, a fost comentata si de Virginia Ruzici, fosta noastra tenismena si in prezent manager al Simonei.

VIDEO Gest emotionant facut de Smiley pentru Simona Halep in timpul unui concert: Este modelul nostru de curaj

Victoria Simonei Halep de la Wimbledon a facut inconjurul lumii, iar in Romania a creat o adevarata frenezie. Un moment cu totul deosebit a avut loc in timpul unui concert sustinut de Smiley in Parcul Herastrau, cand sute de oameni au scandat numele sportivei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4547 seconds )