Libnet.ro
UNICEF

00:07

Roland Garros: Filip Jianu, in sferturile turneului de juniori dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi in fata favoritului trei

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Filip Jianu, in sferturile turneului de juniori dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi in fata favoritului trei

Dupa eliminarea Simonei Halep, Romania mai ramane cu un singur reprezentat la Roland Garros. Filip Jianu locul 15 ITF si cap de serie numarul 15) s-a calificat in sferturile turneului de juniori de la Paris, dupa o victorie in fata americanului Brandon Nakashima locul 4 ITF si cap de serie numarul 3), scor 6-73), 6-3, 6-4. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Filip Jianu s-a calificat in optimile turneului de juniori

Tenismenul Filip Jianu, locul 15 ITF si cap de serie numarul 15, l-a invins, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe brazilianul Mateus Alves, locul 86 ITF, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de juniori de la Roland Garros.

Roland Garros (juniori): Filip Jianu a abandonat in timpul meciului din sferturi / Romania a ramas fara reprezentanti la Paris

Romania a ramas fara reprezentanti la Grand Slam-ul de la Paris. Dupa ce Simona Halep a fost eliminata, Filip Jianu a abandonat in timpul partidei cu Holger Vitus Nodskov Rune locul 8 ITF, cap de serie numarul 7), in momentul in care danezul conducea cu 6-0, 4-1.

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Roland Garros (juniori): Filip Jianu, eliminat in primul tur la dublu

Perechea Filip Jianu/Rinky Hijikata Romania/Australia) a fost eliminata, marti, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de juniori de la Roland Garros.

Roland Garros: Programul zilei de joi - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in penultimul act; Filip Jianu isi continua partida la juniori

Partida dintre Simona Halep 3 WTA) si Amanda Anisimova 51 WTA), contand pentru calificarea in semifinalele de la Roland Garros, se va disputa joi, de la ora 13:00 ora Romaniei), fiind prima a zilei pe arena Philippe Chatrier. Initial, confruntarea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, dar ploaia a dat peste cap programul competitiei de la Paris. Tot joi, Filip Jianu isi va continua meciul cu Brandon Nakashima de pe tabloul juniorilor.

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala.

Roland Garros: Novak Djokovic si Kei Nishikori, in sferturi; Benoit Paire, eliminat de japonez dupa ce a avut 5-3 si serviciul in decisiv

Novak Djokovic 1 ATP) si Kei Nishikori 7 ATP) si-au asigurat prezenta in sferturile turneului de la Roland Garros. Daca pentru liderul mondial partida cu Jan-Lennard Struff a fost una extrem de lejera, Nishikori a dus o lupta de aproape patru ore cu Benoit Paire, favoritul gazdelor. Francezul a fost invins cu 6-2, 6-78), 6-2, 6-78), 7-5, desi a avut 5-3 in decisiv si a servit pentru castigarea meciului.

Simona Halep, calificata en fanfare in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek cu un sec 6-1, 6-0. Halep a trecut in doar 45 de minute de Swiatek, locul 104 mondial,.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Roland Garros

Campioana en titre de la Roland Garros, romanca Simona Halep, s-a calificat en fanfare in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Paris, luni, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )