Libnet.ro
UNICEF

09:00

Roland Garros, in linie dreapta - Federer vs Nadal si supararea WTA ca semifinalele feminine vor fi departe de Chatrier

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros, in linie dreapta - Federer vs Nadal si supararea WTA ca semifinalele feminine vor fi departe de Chatrier

Turneul de la Roland Garros a ajuns la faza semifinalelor. Daca la masculin calculele hartiei au iesit perfect, iar organizatorii isi freaca mainile de bucurie Nadal vs Federer si Djokovic vs Thiem), la feminin a cazut si ultima mare favorita odata cu eliminarea Simonei Halep. Fara sa aiba drept de joc pe Chatrier, penultimul act de la fete le va aduce fata in fata pe Barty cu Anisimova si pe Konta cu Vondrousova. continuă pe Hotnews

LIVE Clasicul tenisului mondial: Rafael Nadal contra Roger Federer la Roland Garros

Iubitorii tenisului din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura meciul meciurilor sau finala din semifinale a editiei din acest la Roland Garros, duelul dintre Rafael Nadal si Roger Federer. Meciul este programat la ora 13:50 si va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Clasicul tenisului mondial: Rafael Nadal contra Roger Federer la Roland Garros (13:50)

Iubitorii tenisului din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura meciul meciurilor sau finala din semifinale a editiei din acest la Roland Garros, duelul dintre Rafael Nadal si Roger Federer. Meciul este programat la ora 13:50 si va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait: Rafael Nadal contra Roger Federer la Roland Garros

Iubitorii tenisului din intreaga lume au asteptat cu sufletul la gura meciul meciurilor sau finala din semifinale a editiei din acest la Roland Garros, duelul dintre Rafael Nadal si Roger Federer.

Simona Halep a dat peste cap toate statisticile la Roland Garros. Performanta ireala reusita in ultimele 3 meciuri

WTA, citat de ziare. com, scrie despre o performanta uluitoare reusita de Simona Halep la turneul din acest an de la Roland Garros.

Rafael Nadal il invinge categoric pe Roger Federer pentru o noua finala la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in finala de la Roland Garros dupa o victorie in trei seturi asupra lui Roger Federer.

Roland Garros: Programul zilei de vineri - Rafael Nadal vs Roger Federer, capul de afis al semifinalelor (de la ora 13:50)

Semifinalele de la Roland Garros ii aduc fata in fata pentru a 39-a oara pe Rafael Nadal si Roger Federer. Favorit pe zgura 13-2 in meciurile directe pe aceasta suprafata), ibericul va incerca sa isi continue drumul spre al 12-lea titlu, in timp ce elvetianul revine in penutimul act al Grand Slam-ului parizian dupa o pauza de sapte ani. Meciul dintre cei doi va incepe de la ora 13:50, va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Roger Federer, semifinala de vis cu Rafael Nadal / Victorie in patru seturi in fata lui Stan Wawrinka

Roger Federer l-a invins pe conationalul sau Stan Wawrinka, scor 7-64), 4-6, 7-65), 6-4, si s-a calificat in semifinalele Roland Garros, unde se va duela pentru un loc in ultimul act cu rivalul Rafael Nadal. Aceasta va fi a 39-a confruntare dintre elvetian si iberic Rafa conduce cu 23-15).

Roland Garros: Faza sferturilor debuteaza marti - Stan Wawrinka vs Roger Federer, primul meci al zilei pe arena Suzanne-Lenglen

Turneul de la Roland Garros a ajuns in faza sferturilor, primele confruntari urmand sa aiba loc marti. Cel mai asteptat meci al zilei, Stan Wawrinka vs Roger Federer va deschide ziua de tenis pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot marti vor evolua Rafael Nadal campionul en-titre) si Sloane Stephens finalista la editia de anul trecut).

Intalnirea titanilor in prima semifinala de la Roland Garros

Prima semifinala de la Roland Garros va fi una grandioasa, cu Roger Federer si Rafael Nadal pe afis.

VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal, in semifinale pentru a 12-a oara - Campionul en-titre nu i-a dat nicio sansa lui Kei Nishikori

Rafael Nadal 2 ATP) continua cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie lejera in fata lui Kei Nishikori 7 ATP), scor 6-1, 6-1, 6-3. Spaniolul s-a impus dupa o ora si 51 de minute, obtinand calificarea in semifinalele Grand Slam-ului de la Paris pentru a 12-a oara in cariera.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )