Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie a statului roman de Klaus Iohannis

B1 B1,
Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie a statului roman de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. continuă pe B1

Simona Halep, decorata de Iohannis cu cea mai inalta distinctie a statului roman

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis ii va acorda Simonei Halep, dupa castigarea turneului d ela Wimbledon, cea mai inalta distinctie a statului roman, Steaua Romaniei.

Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie de Biserica Ortodoxa pentru victoria de la Wimbledon

Patriarhia Romana a anuntat, luni, ca o va decora pe Simona Halep cu ordinul Crucea Patriarhala, cea mai inalta distinctie a Bisericii, ca urmare a succcesul obtinut la Wimbledon. Romanca Simona Halep a.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

Halep s-a aratat onorata sa fie premiata de presedintele Iohannis Despre decoratia Patriarhiei Romane: Nu am inca idee despre ce e vorba. O sa ma interesez si o sa vedem (VIDEO)

Simona Halep a declarat ca se simte foarte onorata sa primeasca cea mai inalta distinctie a statului roman din partea presedintelui Klaus Iohannis. Pe de alta parte, sportiva nu stie nimic despre distinctia.

Simona Halep, decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai inalte distinctii a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, tenismenei Simona Halep, dupa castigarea Turneului de la Wimbledon.

Klaus Iohannis acorda Ordinul National Steaua Romaniei Simonei Halep dupa turneul de la Wimbledon

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman dupa performanta de la Wimbledon. Ca urmare a performantei extraordinare obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon,.

Simona Halep va fi decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind decorarea Simonei Halep cu cu Ordinul National Steaua Romaniei. Ceremonia va avea loc la o data ulterioara.

Nick Bollettieri, despre Simona Halep: Cea mai buna mobilitate pe care am vazut-o la o jucatoare Romanca, felicitata de jucatori din circuitele ATP si WTA

Nick Bollettieri, unul dintre pionierii conceptului pregatirii jucatorilor de tenis in scoli specializate, a apreciat ca mobilitatea Simonei Halep este cea mai buna pe care a vazut-o la o jucatoare de tenis. Romanca a fost felicitata si de mai multi jucatori din circuitele ATP si WTA, printre care Novak Djokovic, Kevin Anderson sau Carla Suarez Navarro.

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )