Libnet.ro
UNICEF

12:15

Surpriza la Cincinnati! Marea rivala a Simonei Halep a fost eliminata! Cum va arata clasamentul WTA incepand de luni

B1 B1,
Surpriza la Cincinnati! Marea rivala a Simonei Halep a fost eliminata! Cum va arata clasamentul WTA incepand de luni

Svetlana Kuznetsova 153 WTA) a oferit marea surpriza la turneul de la Cincinnati dupa ce a eliminat-o pe Ashleigh Barty, sambata, scor 6-2, 6-4. continuă pe B1

Simona Halep a fost eliminata de la Cincinnati de Madison Keys. Ce i-a adus infrangerea

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Campioana noastra a inceput bine actul secund si a condus cu 2-0, si-a pierdut serviciul, dar a revenit si s-a desprins la 4-1. Sportiva a facut un nou break si a incheiat setul cu 6-3. Ce i-a adus infrangerea? Simona .

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep 4 WTA) a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, vineri d.

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati. Ce spune despre US Open

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Cum se simte dupa accidentare si ce ganduri are pentru US Open? Decizia luata de Simona Halep privind US Open, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati Simona Halep, numarul patru mondial, a fost .

Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League

Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League la fotbal dupa ce a terminat la egalitate, 1-1 0-1), cu AEK Atena, joi seara, pe Stadionul Olimpic OACA Spyros Louis din Atena, in mansa secunda a turului al.

Halep dupa Cincinnati:Calendarul completal Simonei pana la finalul sezonului.Tur de forta pentru romanca

Eliminata in optimi la Cincinnati, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei va avea un program foarte incarcat pana la sfarsitul sezonului.

WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Venus Williams SUA, 65 WTA) s-a calificat, joi, in sferturile finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care se va intalni cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep Romania, 4 WTA) si Madison Keys SUA, 18 WTA).

WTA Cincinnati: Madison Keys (18 WTA), adversara Simonei Halep din optimi

Madison Keys SUA, 18 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

FOTO Cine e Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep la Cincinnati si care este pasiunea neobisnuita a rusoaicei stabilita la Praga

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Cincinnati, direct in turul secund, unde o va intani pe Ekaterina Alexandrova,.

ştiri din Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )