Libnet.ro
UNICEF

05:45

Turneul Campioanelor: S-au tras la sorti cele doua grupe ale competitiei din Singapore. Cu cine va juca inlocuitoarea Simonei Halep

B1 B1,
Turneul Campioanelor: S-au tras la sorti cele doua grupe ale competitiei din Singapore. Cu cine va juca inlocuitoarea Simonei Halep

Vineri a avut loc, la Singapore, tragerea la sorti a celor doua grupe de la Turneul Campionelor. Pentru prima data in ultimii cinci ani ai competitiei cand Simona Halep nu participa la competitia care reuneste. continuă pe B1

Turneul Campioanelor: Cum arata cele doua grupe ale competitiei

Vineri a avut loc, la Singapore, tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor. Este pentru prima data in ultimele cinci editii cand tara noastra nu este implicata direct in acest eveniment, Simona Halep fiind nevoita sa declare forfait din cauza problemelor de la spate hernie de disc).

Cum arata grupele la Turneul Campioanelor

Vineri a avut loc tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campioanelor din Singapore, competitie de la care lipseste lidera mondiala Simona Halep.

Tabloul complet de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a scapat de una dintre cele mai importante adversare, dar va da peste...

Simona Halep si-a aflat toate adversarele de la Turneul Campioanelor. Ultima jucatoare calificata la Singapore este cehoaica Karolina Pliskova, dupa ce Kiki Bertens locul 10 WTA) a fost eliminata de la turneul d.

WTA: Elina Svitolina, calificata la Turneul Campioanelor - Stim toate cele opt jucatoare care si-au cstigat dreptul de a juca la Singapore

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 6 WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor, dupa ce sportiva ceha Karolina Pliskova 5 WTA) a fost eliminata, miercuri, in turul doi al turneului de la Moscova.

A mai ramas un singur loc disponibil pentru Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor de la Singapore este aproape de a-si fi completat tabloul de opt jucatoare. Un singur loc a mai ramas disponibil la competitia care le aduce laolalta pe cele mai bune sportive ale anului.

Cutremur in Tenis: Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! Anunt de ULTIMA ORA

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore. Decizia a fost anuntata joi, dupa ce liderul mondial s-a retras si de la Turneul din Moscova, anunta gsp. ro. Numarul.

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

Ce spune presa internationala despre retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor

Vestea ca Simona Halep a renuntat la Turneul Campioanelor a facut repede inconjurul lumii, absenta romancei fiind o pierdere importanta pentru iubitorii tenisului. BBC: Ocupanta locului 1 in clasamentul WTA.

Halep, in centrul atentiei in presa mondiala: Cum a fost prezentata decizia Simonei de a renunta la Turneul Campioanelor

Vestea ca Simona Halep a renuntat la Turneul Campioanelor a facut repede inconjurul lumii, absenta romancei fiind o pierdere importanta pentru iubitorii tenisului.

Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

Desi s-a retras de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate consola cu un super premiu care il va primi din partea WTA la Singapore. Romanca va primi un bolid pentru faptul ca a terminat anul pe primul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )