Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Simona Halep a prezentat luni seara trofeul cucerit la Roland Garros, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. in deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu esarfa tricolora pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orasului si a incercat un mic discurs, dar a fost huiduita copios de cei peste 20. 000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Gabriela Firea, huiduita pe Arena Nationala de fanii Simonei Halep

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduit, luni seara, de publicul adunat pe arena Nationala pentru a o felicita pe Simona Halep pentru castigarea trofeului de la Roland Garros.

De ce a fost Firea huiduita pe scena cu Halep. Pagina de Facebook e stearsa

Simona Halep a ajuns in Romania, dupa finala castigata la Roland Garros. Gabriela Firea a incercat sa ia putin mai mult) din imaginea momentului. Publicul a fost insa neindurator. 20 Pagina de Facebook a Gabrielei Firea e indisponibila. Fie a fost stearsa, fie doar inchisa momentan. Dupa mesajul redat in fragment mai [].

Basescu, dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala: nfasurata n tricolor, Toapa de Voluntari a vrut sa fure ceva din gloria Simonei Halep. Mii de bucuresteni au tratat Toapa asa cum merita

Fostul presedinte Traian Basescu a ironizat momentul in care primarul general, Gabriela Firea, a fost huiduita de fanii Simonei Halep de pe Arena Nationala, unde jucatoarea romanca si-a prezentat trofeul castigat la Roland Garros. Basescu afirma ca toapa de Voluntari a vrut sa fure ceva din gloria Simonei Halep, dar a fost huiduita de mii de bucuresteni asa cum merita.

FOTO VIDEO Halep ovationata, Gabriela Firea huiduita pe Arena Nationala. Atmosfera extraordinara pentru Simona!

Simona Halep a fost intampinata de peste 15. 000 de suporteri care au venit pe cel mai mare stadion al tarii pentru a o ovationa pe campioana de la Roland Garros. Gabriela Firea a fost huiduita s fluierata cat timp a fost prezenta pe stadion.

Gabriela Firea si-a suspendat pagina de Facebook dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a suspendat luni seara pagina oficiala de Facebook dupa ce aceasta a fost huiduita pe Arena Nationala. Cu putin timp in urma, Firea publicase o reactie in care explica ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti.

Gabriela Firea, reactie dupa incidentul de pe Arena Nationala: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala, la evenimentul organizat in cinstea victoriei obtinute de Simona Halep. Nicio fapta.

Gabriela Firea, atac la Iohannis la miting: Nu putem accepta ca cineva cu geaca rosie sa ne confiste votul (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis in discursul de la mitingul PSD din Piata Victorie. Nu putem accepta ca cineva cu geaca rosie sa ne confiste votul, a afirmat Gabriela.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD pe care l-a autorizat: Orice fel de abuz trebuie sanctionat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca va participa la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD - ALDE, precizand ca nimic nu poate fi mai antidemocratic decat nerespectarea votului romanilor. Firea subliniaza ca traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala si ca orice fel de abuz trebuie sanctionat.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD: Orice fel de abuz, in special cel de putere, trebuie sanctionat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va participa la mitingul PSD care va avea loc in Piata Victoriei, ea sustinand ca trebuie sanctionat orice fel de abuz, in special cel de putere. Firea mai sustine ca inca din prima zi de la castigarea alegerilor de catre PSD, atat Guvernul, cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii.

Gabriela Firea, apel important inainte de miting

Apel important facut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cu o zi inainte de mega-mitingul PSD. Sa nu uitam nicio clipa de lege, spune Firea, care atentioneaza ca autotaritatile trebuie s.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )