Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO WTA Toronto: Serena Williams, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Naomi Osaka Nipona revine pe primul loc mondial

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Toronto: Serena Williams, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Naomi Osaka Nipona revine pe primul loc mondial

Serena Williams locul 10 mondial) a invins-o pe Naomi Osaka 2 WTA) si s-a calificat in semifinale la Rogers Cup Toronto), unde o va intalni pe Marie Bouzkova, dupa abandonul Simonei Halep. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Toronto: Barty, Stephens, Sabalenka, Sevastova si Keys au parasit competitia Bianca Andreescu a revenit cu o victorie (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty principala favorita), Sloane Stephens cap de serie 7), Aryna Sabalenka 9), Anastasija Sevastova 10) si Madison Keys 14) sunt cele mai importante nume care au parasit competitia de la Toronto dupa ziua de marti. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origine romana, care s-a confruntat in ultimele luni cu o leziune la umarul stang, a pierdut primul set in fata compatrioatei Eugenie Bouchard 4-6), insa a revenit si s-a impus cu 6-1, 6-4 si va juca in turul al doilea impotriva Dariei Kasatkina. in turul al treilea s-a calificat Kiki Bertens 5), dupa o victorie usoara in fata americancei Francesca Di Lorenzo.

WTA Toronto: Simona Halep, abandon dupa ce a pierdut primul set al meciului cu Marie Bouzkova - Probleme la tendon

Simona Halep, locul 4 mondial, a abandonat meciul cu Marie Bouzkova Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentari la tendon.

Serena Williams, victorie fara dubii in fata viitorului lider mondial. Cum arata semifinalele turneului de la Toronto

Serena Williams, finalista de la Wimbledon, pare sa treaca printr-o perioada foarte buna, reusind sa se califice in semifinale la Rogers Cup.

WTA Toronto: Bianca Andreescu, victorie muncita cu Daria Kasatkina (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu s-a calificat in optimile turneului de la Toronto dupa o victorie in trei seturi, scor 5-7, 6-2, 7-5, obtinuta in fata Dariei Kasatkina. in aceeasi faza a competitiei au ajuns si Serena Williams, Karolina Pliskova, Kiki Bertens si Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

Naomi Osaka, inainte de marele duel cu Serena Williams: Este mama mea din tenis

Cu siguranta, socul meciurilor din sferturile de la Toronto va fi cel in care Serena Williams o va intalni pe Naomi Osaka. Ultima confruntare directa a avut loc in finala de la US Open, acolo unde nipona a invins-o pe americanca. Este mama mea din tenis, e persoana pe care am vazut-o cand eram un copil, a precizat Osaka.

WTA Toronto: Bianca Andreescu s-a calificat in finala dupa un meci echilibrat cu Sofia Kenin

Bianca Andreescu Canada, 27 WTA) s-a calificat in finala Rogers Cup, competitie gazduita de Toronto, dupa ce a invins-o in finala pe americanca Sofia Kenin, scor 6-4, 7-65). Meciul a durat doua ore si cinci minute.

WTA Toronto: Raluca Olaru si Zhaoxuan Yang s-au calificat in optimi la dublu, dupa ce au salvat o minge de meci

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si chinezoaica Zhaoxuan Yang s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Toronto Canada), dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari, dupa 6-1, 3-6, 12-10 cu perechea Sofia Kenin SUA)Anastasija Sevastova Letonia).

WTA Toronto: Victoria Azarenka, eliminata in turul al doilea de Yastremska Karolina Pliskova, in optimi dupa un meci dificil cu Riske

Victoria Azarenka 39 WTA, fost lider mondial) a fost eliminata in turul al doilea de Dayana Yastremska 19 ani). in alta partida disputata miercuri, Karolina Pliskova a treia favorita) a invins-o in trei seturi pe Alison Riske si s-a calificat in optimile Rogers Cup, competitie gazduita de Toronto.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Toronto: Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep din optimi

Jucatoarea rusa Svetlana Kuznetsova, locul 198 mondial, a invins-o pe croata Donna Vekic, locul 24 WTA, si o va intalni pe Simona Halep in optimi la turneul de la Toronto.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )