Libnet.ro
UNICEF

11:15

WTA Cincinnati: Ekaterina Alexandrova (43 WTA), adversara Simonei Halep din turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Ekaterina Alexandrova (43 WTA), adversara Simonei Halep din turul doi

Ekaterina Alexandrova, Rusia - locul 43 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Simona Halep, duel cu Alexandrova sau Suarez Navarro in turul al doilea

Simona Halep, locul 4 mondial, va juca direct in turul doi la Cincinnati, cu invingatoarea din meciul dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova si spaniola Carla Suarez Navarro.

S-a refacut echipa de glorie? Simona Halep, antrenament alaturi de Darren Cahill, inainte de WTA Cincinnati (VIDEO)

Simona Halep a desfasurat primul antrenament dupa abandonul din semifinala de la Rogers Cup. Spre surprinderea tuturor, castigatoarea de la Wimbledon s-a pregatit alaturi de Daniel Dobre, dar si de Darren.

WTA Cincinnati: Mihaela Buzarnescu, invinsa in prima runda a calificarilor

Mihaela Buzarnescu 127 WTA) a fost invinsa in primul tur al calificarilor pentru turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, scor 6-3, 7-65), de americanca Jessica Pegula 55 WTA). Meciul a durat o ora si 36 de minute.

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider al ierarhiei - Simona Halep se mentine pe 4

Naomi Osaka este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, nipona devansand-o pe Ashleigh Barty. Simona Halep se mentine pe locul 4, cu 5223 de puncte acumulate.

DigiSport: Remarca grobiana la adresa unei familii de romani din tribuna. Ce a putut spune comentatoarea meciului Simonei Halep

Comentatoarea meciului Halep - Bouzkova de la Bell Fibe TV a facut o serie de comentarii care s-au vrut amuzante, la adresa romanilor din tribuna. Din pacate pentru ea, a esuat lamentabil in tentativa de a avea umor, remarcile fiind in unele momente lamentabile.

Declaratie superba a Mariei Bouzkova, dupa abandonul Simonei Halep. Ce a spus cehoaica de 21 de ani, care va juca in semifinalele Rogers Cup

Simona Halep a fost nevoita sa abandoneze in sferturile de finala ale turneului de la Toronto, din cauza unor probleme medicale.

Digisport: Reactia Simonei Halep dupa ce a fost programata sa joace ultimul meci al zilei

Simona Halep a fost programata de organizatorii Rogers Cup sa joace ultimul meci al zilei. Romanca va juca sambata dimineata, de la ora 4:00, in direct la Digi Sport 2, contra cehoaicei Marie Bouzkova, insa nu e deloc incantata ca va juca in sesiunea de seara de la Toronto.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )