Libnet.ro
UNICEF

17:30

Kristina Mladenovic si Timea Babos au cstigat Turneul Campioanelor la dublu

Hotnews Hotnews,
 Kristina Mladenovic si Timea Babos au cstigat Turneul Campioanelor la dublu

Perechea compusa din Kristina Mladenovic Franta) si Timea Babos Ungaria) a castigat proba de dublu din cadrul Turneului Campioanelor la tenis, invingand in finala, cu 6-4, 7-5, cuplul ceh Barbara Krejcikova - Katerina Siniakova, duminica la Singapore. continuă pe Hotnews

Luptatoarea: Elina Svitolina a cstigat Turneul Campioanelor (3-6, 6-2, 6-2 cu Sloane Stephens)

Tematoare si incordata, asa a intrat pe teren Elina Svitolina, plusul vizibil de experienta fiind peste fileu, in dreptul lui Sloane Stephens. in aceste coordonate, nu a mirat pe nimeni setul castigat lejer 6-3) de americanca. A iesit insa la ivealul spiritul de luptatoare al Elinei: s-a agatat de fiecare minge, a dus schimburile in zona in care i-a convenit de uzura fizica, multe lovituri, o defensiva disperata), iar soarta i-a suras: 6-2, 6-2. Svitolina este noua regina a Turneului Campioanelor, la ultima editie organizata de Singapore se va muta la Shenzhen din 2019).

Bertens in semifinale la Turneul Campioanelor. Kerber si Stephens, meci direct pentru calificare

Jucatoarea olandeza Kiki Bertens, ajunsa in premiera la Turneul Campioanelor din Singapore dupa retragerea Simonei Halep, a obtinut calificarea in semifinale.

Bertens in semifinale la Turneul Campioanelor. Stephens o elimina pe Kerber

Jucatoarea olandeza Kiki Bertens, ajunsa in premiera la Turneul Campioanelor din Singapore dupa retragerea Simonei Halep, a obtinut calificarea in semifinale.

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens, n semifinale dupa ce Naomi Osaka s-a retras

Kiki Bertens, prezenta la Turneul Campioanelor in urma retragerii Simonei Halep,s-a calificat in semifinalele competitiei de la Singapore, dupa ce Naomi Osaka a abandonat in urma unei accidentari la piciorul stang. Nipona a rezistat un singur set 6-3 pentru olandeza) si a fost nevoita sa paraseasca turneul.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina revine in meciul cu Stephens si castiga trofeul

Sportiva ucraineana Elina Svitolina, locul 7 WTA, a invins-o pe americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, in finala de la Singapore, si a castigat Turneul Campioanelor, cel mai important trofeu al carierei sale.

Svitolina si Stephens, finala de la Turneul Campioanelor

Jucatoarele Elina Svitolina si Sloane Stephens se vor duela, duminica, pentru trofeul pus in joc la Turneul Campionelor desfasurat pentru ultima data la Singapore.

Svitolina o trimite acasa pe Wozniacki de la Turneul Campioanelor

Ucraineanca Elina Svitolina a obtinut, joi, calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, n semifinale dupace a trimis-o acasa pe Caroline Wozniacki

Elina Svitolina, locul 7 WTA, a castigat, joi, duelul cu Caroline Wozniacki din Grupa Alba a Turneului Campioanelor, scor 5-7, 7-5, 6-3, si s-a calificat in semifinalele competitiei din Singapore. Daneza, campioana in 2017, a parasit turneul inca din faza grupelor.

Elina Svitolina a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore. Prima ei reactie

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina a castigat editia din acest an a Turneului Campioanelor, dotat cu premii totale in valoare de 7 milioane dolari, in finala caruia a invins-o in trei seturi, 3-6,.

Elina Svitolina a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina a castigat editia din acest an a Turneului Campioanelor, dotat cu premii totale in valoare de 7 milioane dolari, in finala caruia a invins-o in trei seturi, 3-6, 6-2, 6-2, pe americanca Sloane Stephens, duminica la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )