Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep, cele mai mici castiguri din 2017 incoace. Romanca este pe locul 7 in topul veniturilor din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, cele mai mici castiguri din 2017 incoace. Romanca este pe locul 7 in topul veniturilor din toate timpurile

Calificarea in semifinalele turneului de la Miami a ajutat-o pe Halep sa urce o pozitie in clasamentul WTA, pana pe locul 2, dar romanca sta mult mai slab in topurile castigurilor pe 2019 si in Race to Singapore. continuă pe Adevărul

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019, dupa semnale pozitive din economia mondiala si oferta mai scazuta, care au facut ca ambele contracte de referinta, Brent si WTI, sa inregistreze cele mai mari cresteri trimestriale din ultimii aproape zece ani .

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac

De-a lungul istoriei, au existat exemple de femei care au reusit sa socheze intreaga lume prin faptele lor crude si socante. Fie ca isi omorau iubitii prin cele mai infioratoare metode, doar de.

1 APRILIE - ZIUA PACALELILOR. Cele mai tari farse din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene.

Diego Simeone, antrenorul cu cele mai mari venituri din Europa

Argentinianul Diego Simeone este surprinzator antrenorul care incaseaza cei mai multi bani din fotbalul european, anunta publicatia France Football.

HOROSCOP. Cele mai ipocrite femei din zodiac

In aceasta viata intalnim multe persoane care ni se arata altfel decat sunt si depinde doar de noi daca le acceptam sau nu. in cazul zodiilor, exista anumite semne care merita, cu.

Video Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit intr-un accident aviatic

Natalia Fileva, unul dintre detinatorii liniei aviatice rusesti S7 a murit intr-un accident aviativ in sudul orasului german Frankfurt, informeaza The Guardian.

Digi24: Tara cu cele mai sigure drumuri din Europa. Cum s-a ajuns aici

A adoptat legi stricte, care au redus semnificativ rata mortalitatii printre automobilisti. Amenzile sunt usturatoare. Acum, a gasit un alt mijloc de a-i tine pe soferi in siguranta: controale de sanatate pentru cetatenii varstnici.

Cele mai frumoase sate din Romania, in paginile ziarului El Pais. Care sunt atractiile turistice care i-au impresionat pe spanioli

Ziarul spaniol El Pais a realizat un top al celor mai frumoase sate din Romania. Fiecarui sat ii sunt dedicate cateva randuri in care sunt evidentiate principalele valori pentru care au devenit veritabile atractii turistice.

Ce bugete au cele mai mari 5 municipii din judet. Hunedoara a intrecut Deva la venituri, iar Valea Jiului ramane in urma

Administratiile locale ale celor mai mari orase din judetul Hunedoara au publicat proiectele de buget pentru anul 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )