Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ashley Cooper, o legenda a tenisului, a incetat din viata. A fost castigatorul a opt Grand Slam-uri (VIDEO)

B1 B1,
Ashley Cooper, o legenda a tenisului, a incetat din viata. A fost castigatorul a opt Grand Slam-uri (VIDEO)

Ashley Cooper a incedat din viata la data de 22 mai. Campionul a fost un exemplu pentru o intreaga generatie. Acesta a fost un jucator australian legendar de tenis, lider mondial si castigatorul a opt Grand Sl. continuă pe B1

A incetat din viata iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor

Ips Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor a incetat din viata pe sectia de ATI a Institutului Matei Bals din Capitala.

VIDEO Ashley Cooper, legendar jucator australian de tenis, a murit - A fost lider mondial si a castigat opt Grand Slam-uri in cariera

A fost lider mondial in 1957 si a reusit sa se impuna in cariera la Australian Open, Wimbledon si US Open. Este unul dintre cei mai apreciati jucatori de tenis pe care i-a dat Australia. Ashley Cooper a murit la 83 de ani, lasand in urma pagini memorabile in istoria sportului alb.

Fostul primar al comunei Brebeni a incetat din viata. Din ultimul mandat a exercitat doar 6 luni

Florentin Andronie, fost primar al comunei oltene Brebeni, a incetat din viata marti, 19 mai 2020, la mai bine de sapte ani de la evenimentul care a pus capat carierei sale politice.

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor IPS Pimen a murit, dupa ce a fost confirmat cu coronavirus

Arhiepiscopul Pimen al Sucevei si Radautilor a incetat din viata miercuri, in jurul orei 0,50, la Institutul Matei Bals din Capitala, in urma unui al doilea atac de cord, anunta Agentia Basilica a Patriarhiei Romane.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )