Libnet.ro
UNICEF

01:05

Naomi Osaka, despre conflictul din finala de la US Open: Nu m-a ntristat

Hotnews Hotnews,
 Naomi Osaka, despre conflictul din finala de la US Open: Nu m-a ntristat

Naomi Osaka, castigatoare a turneului de Grand Slam de la US Open, a declarat ca scandalul dintre Serena WIlliams si arbitrul de scaun Carlos Ramos nu i-a alterat sentimentele privitoare la castigarea titlului, in mare parte pentru ca aceasta nu avea habar cum ar trebui sa reactioneze. continuă pe Hotnews

Billie Jean King, despre scandalul din finala US Open: Williams a ntrecut masura, dar si arbitrul Carlos Ramos a nrautatit situatia

Fosta jucatoare de tenis Billie Jean King a declarat, pentru CNN, ca Serena Williams a intrecut masura la finala US Open, dar si arbitrul Carlos Ramos a inrautatit situatia.

Novak Djokovic, despre incidentul din finala feminina de la US Open: Arbitrul nu ar fi trebuit sa o mpinga pe Serena la limita, asta a schimbat cursul meciului

Noul castigator al US Open, sarbul Novak Djokovic, il considera vinovat pe arbitrul Carlos Ramos pentru ca a impins-o pe Serena Williams la limita prin deciziile sale din finala feminina a Grand Slam-ului american.

Naomi Osaka a anuntat ce va face cu banii castigati la US Open. Japoneza a primit 3,8 milioane de dolari

Naomi Osaka este proaspata castigatoare de la US Open, unde a pus mana pe cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Naomi Osaka mai da o lovitura dupa titlul de la US Open: A semnat un contract ce ii va aduce o avere

Primul titlu de Grand Slam de la US Open poate a fost putin umbrit de scandalul provocat de Serena Williams la adresa arbitrului de scaun, dar viitorul japonezei Naomi Osaka arata cu siguranta din in ce mai bine.

Ce i-a spus la ureche Serena lui Naomi Osaka dupa finala de la US Open

Vizibil emotionata dupa castigarea primului ei titlu de Mare Slem dupa o finala contra Serenei Williams, jucatoarea japoneza Naomi Osaka a primit cateva vorbe spuse in soapta din partea multiplei campioane americane.

Exemplu de modestie! De ce si-a cerut Naomi Osaka scuze dupa circul pe care l-a facut Serena Williams in finala de la US Open

Naomi Osaka este noua campioana de la US Open, dupa ce a trecut in finala de americanca Serena Willams, intr-un meci cu incidente.

Drama din familia japonezei Naomi Osaka, proaspata castigatoare de la US Open! Ce s-a intamplat in casa acesteia

Naomi Osaka a castigat turneul de la US Open, primul titlu de Grand Slam din cariera ei, dupa un meci in care a trecut de Serena Williams.

Capitolul la care Naomi Osaka i-a luat prim planul Simonei Halep

Japoneza Naomi Osaka, noua campioana de la US Open, s-a trezit cu o oferta uriasa pe masa din partea sponsorului tehnic Adidas.

Naomi Osaka poate primi de zece ori mai multi bani decat Simona Halep de la un sponsor important din tenis

Victoria de la US Open poate inseamna pentru japoneza Naomi Osaka mai mult decat un titlul obisnuit de Grand Slam, deoarece ii poate aduce si beneficii financiare majore.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 45 n postura de lider; Naomi Osaka a urcat pna pe 7

Simona Halep si-a pastrat locul intai in lume si dupa US Open, jucatoarea noastra bifand saptamana cu numarul 45 pe prima pozitie a ierarhiei avans de 2086 de puncte fata de Caroline Wozniacki, urmatoarea clasata). Castigatoare a trofeului pe Arthur Ashe, Naomi Osaka a urcat pana pe locul 7.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )