Libnet.ro
UNICEF

10:30

Postarea care ii va dezamagi pe fanii elvetianului - Ce a anuntat Roger Federer pe Twitter

Hotnews Hotnews,
 Postarea care ii va dezamagi pe fanii elvetianului - Ce a anuntat Roger Federer pe Twitter

In urma cu putin timp, Severin Luthi a anuntat ca recuperarea lui Roger Federer dupa operatia suferita la genunchi nu decurge conform planului. Marele campion din Basel a venit cu o completare care cu siguranta nu ii va incanta pe fanii sai: chiar daca se va mai juca tenis in acest sezon, recordmanul titlurilor de Grand Slam nu va mai aparea pe teren in 2020. continuă pe Hotnews

Ultima ora: Roger Federer nu va reveni pe teren in 2020. Anuntul ingrijorator al campionului elvetian

Roger Federer a anuntat, miercuri dimineata, ca pentru el sezonul 2020 este inchis definitiv. Campionul elvetian a explicat ca a fost nevoit sa se opereze din nou la genunchi si ca isi va acorda tot timpul necesar recuperarii, sperand sa poata reveni pe terenul de tenis in 2021.

Accidentarea ii da batai de cap - Roger Federer si recuperarea anevoioasa

Recuperarea lui Roger Federer dupa operatia la genunchi din februarie nu merge cum era planificat, spune antrenorul Severin Luthi.

VIDEO Victoria cea mai mare. Reactia lui Roger Federer dupa ce s-a incoronat la Roland Garros, doborand ultima reduta

Intreaga sa cariera, Roger Federer a facut lucrurile sa para usoare pe terenul de tenis: sa adune victorii, sa trimita mingea elegant cu reverul in timp ce o priveste dragastos ca pe-o iubita, sa inventeze lovituri nepamantene, sa controleze ghiulele trimise de brate de 2-3 ori mai pline de muschi decat ale lui. Pentru Roger, tenisul n-a fost niciodata o grimasa, ci arcuire imbinata cu plutire. Doar la Roland Garros nu i-a fost simplu sa castige.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )