Libnet.ro
UNICEF

14:01

Simona Halep a vrut sa participe la un turneu in Franta, dar a fost refuzata

Antena3 Antena3,
Simona Halep a vrut sa participe la un turneu in Franta, dar a fost refuzata

Simona Halep si-a asigurat ieri locul 1WTAsi dupa turneul de laForo Italicosi va fi cap de serie numarul 1 laRoland Garros. inaintea Grand Slam-ului din Franta, sportiva noastra ar. continuă pe Antena3

Simona Halep, dupa victoria categorica din meciul cu Naomi Osaka: Am stiut cum sa joc mpotriva ei

Simona Halep a avut parte de un debut fericit la Roma turneu Premier 5), liderul mondial cedand doar un singur game in meciul cu Naomi Osaka 6-1, 6-0). Am stiut cum sa joc impotriva ei, a fost un meci foarte bun. M-a bucurat de doua ori aceasta victorie, a precizat Halep intr-un interviu pentru Digisport. in optimi, Halep o va intalni pe Madison Keys.

Simona Halep o spulbera pe Naomi Osaka la Roma

Inceput entuziasmant de turneu la Roma pentru Simona Halep, lidera clasamentului mondial, in fata japonezei Naomi Osaka, jucatore careia nu i-a cedat decat un singur game.

Simona Halep in semifinale la Roma si ramane lidera mondiala!

Pentru prima data in acest an Simona Halep va disputa o semifinala pe zgura, dupa ce vineri seara a invins-o in sferturile de la Roma pe Caroline Garcia din Franta, cu 6-2, 6-3.

LIVE TEXT Simona Halep contra Caroline Garcia in sferturi la Roma (vineri, 20:30)

Simona Halep a ajuns in sferturi la Roma cu un singur meci jucat si vineri o va intalni pentru un loc in semifinale pe Caroline Garcia din Franta.

LIVE TEXT Simona Halep contra Caroline Garcia in sferturi la Roma (dupa 21:30)

Simona Halep a ajuns in sferturi la Roma cu un singur meci jucat si vineri o va intalni pentru un loc in semifinale pe Caroline Garcia din Franta.

LIVE TEXT Simona Halep contra Caroline Garcia in sferturi la Roma

Simona Halep a ajuns in sferturi la Roma cu un singur meci jucat si vineri o va intalni pentru un loc in semifinale pe Caroline Garcia din Franta.

Asa am trait Simona Halep contra Caroline Garcia in sferturi la Roma

Simona Halep a ajuns in sferturi la Roma cu un singur meci jucat si vineri a intalnit-o pentru un loc in semifinale pe Caroline Garcia din Franta.

WTA Roma: Simona Halep vs Maria Sharapova (dupa ora 18:00)/ Halep: Mereu a fost greu contra ei

Semifinalele turneului Premier 5 de la Roma propun un meci cu un afis grozav: Simona Halep, liderul mondial, vs Maria Sharapova 40 WTA), castigatoare a cinci titluri de Grand Slam. Rusoaica are 7-1 la intalnirile directe, insa la ultima confruntare Halep i-a administrat o adevarata lectie Mariei: 6-2, 6-2, la Beijing, in 2017. Partida dintre cele doua jucatoare va avea loc sambata, dupa ora 18:00, putand fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Roma: Luptatoarea din Simona Halep (4-6, 6-1, 6-4 cu Maria Sharapova) - Liderul mondial, n finala pentru al doilea an consecutiv

Simona Halep a reusit sa o invinga pe Maria Sharapova pentru prima data pe zgura si pentru a doua oara consecutiv, dupa o partida absolut superba in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. A fost 4-6, 6-1, 6-4 pentru Halep, care obtinut astfel calificarea in ultimul act al competitiei pentru al doilea an consecutiv. Cele doua jucatoare au oferit un meci extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie au fost nu mai putin de 19 break-uri), invingatoarea fiind stabilita dupa doua ore si 26 de minute de joc.

Simona Halep, UMILITA de italieni, la Roma. Unde au trimis-o sa joace meciul cu Naomi Osaka

Simona Halep a fost trimisa sa joace, miercuri, cu japoneza Naomi Osaka, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, pe arena secunda la Foro Italico. Astfel, decizia ca Halep sa nu joace.

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2909 seconds )