Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chris Evert: Simona Halep merita felicitari. Are 1,68 metri, joaca n stilul ei si este numarul unu mondial

Hotnews Hotnews,
 Chris Evert: Simona Halep merita felicitari. Are 1,68 metri, joaca n stilul ei si este numarul unu mondial

Aflata la Turneul Campioanelor de la Singapore, Chris Evert a vorbit despre mai multe subiecte pentru site-ul oficial al WTA, fosta campioana americana precizand ca Simona Halep merita felicitata ca a incheiat anul pe locul intai, in pofida faptului ca are doar 1,68 metri. De asemenea, Evert si-ar dori sa vada cat mai multe dueluri intre Halep si Sloane Stephens. continuă pe Hotnews

Chris Evert, despre Simona Halep: Merita felicitari. Ea face trei pasi pentru fiecare pas facut de Venus Williams

Fosta jucatoare Chris Evert a declarat ca Simona Halep merita felicitari pentru ca a devenit lider WTA desi inaltimea o dezavantajeaza si pentru felul in care lupta la fiecare meci.

VIDEO Simona Halep, prima cstigatoare a trofeului Chris Evert pentru jucatoarele de pe primul loc mondial

Simona Halep a devenit prima castigatoare a trofeului Chris Evert, dedicat jucatoarelor de pe primul loc mondial, informeaza WTA. Chris Evert a fost primul lider mondial din istoria WTA, pozitie pe care a stat 260 de saptamani consecutive.

Simona Halep a devenit prima jucatoare din lume care a primit trofeul Chris Evert

Simona Halep, liderul mondial, a devenit prima jucatoare din lume care primeste din partea Womens Tennis Association WTA) trofeul Chris Evert, numele fiind dat dupa primul lider mondial in competitia.

Simona Halep, prima cstigatoare a trofeului Chris Evert pentru jucatoarele de pe primul loc mondial

Simona Halep a devenit prima castigatoare a trofeului Chris Evert, dedicat jucatoarelor de pe primul loc mondial, informeaza WTA. Se actualizeaza.

FOTO Halep a intrat in istorie: Simona, prima castigatoare a Trofeului Chris Evert! Reactia liderului mondial

Simona Halep a ratat prezenta la Turneul Campioanelor din motive medicale, insa de atunci primeste vesti bune si trofee pe banda.

Simona Halep, la plimbare prin Cismigiu! Ipostaza INEDITA in care a fost surprinsa tenismena noastra (FOTO)

Simona Halep se afla intr-o biemeritata vacanta, dupa ce s-a intors de la Singapore, acolo unde nu a putut sa joace la Turneul Campioanelor din cauza accidentarii la spate. Sambata s-au aflat cele doua.

Motivul pentru care Simona Halep nu poate conduce n Romnia super-bolidul primit de la organizatorii Turneului Campioanelor

Simona Halep a primit cadou un super-bolid din partea organizatorilor Turneului Campioanelor 2018. Porsche 718 Boxster GTS este masina cu care a fost recompensata sportiva noastra dupa ce a terminat cursa pentru Singapore pe primul loc. Totusi, cea mai buna jucatoare a lumii nu va putea conduce bolidul pe strazile Romaniei.

Tripla campioana de Mare Slem, despre Simona Halep: Nu-mi pot opri lacrimile

Simona Halep este laudata de doua dintre cele mai mari jucatoare ale tuturor timpurilor, Lindsay Davenport si Kim Clijsters. Acestea au analizat circuitul WTA din acest an, iar concluzia a fost ca o simpatizeaza.

Darren Cahill, declaratii emotionante despre Simona Halep:Am inceput sa simt si eu presiunea din acel moment, va dati seama ce simtea ea

Triumful istoric pe care Simona Halep l-a obtinut la Roland Garros 2018 a insemnat enorm pentru Romania si sportul ei. Dupa finalele pierdute la Roland Garros 2017 si Australian Open 2018, Simona a jucat cu o.

Simona Halep, oficial in vacanta. Unde a fost surprinsa lidera WTA (FOTO)

Simona Halep pare sa fi intrat oficial in vacanta, odata cu revenirea in tara de la Singapore, acolo unde nu a putut sa evalueze din cauza accidentarii la spate. Jucatoarea noastra a anuntat ca isi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )