Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doar Halep o mai poate detrona pe Naomi Osaka din varful ierarhiei WTA. Cum arata acum calculele pentru locul 1

Adevărul Adevărul,
Doar Halep o mai poate detrona pe Naomi Osaka din varful ierarhiei WTA. Cum arata acum calculele pentru locul 1

Eliminarile Petrei Kvitova si a lui Sloane Stevens de la Indian Wells fac ca lupta pentru suprematie in clasamentul WTA sa ramana o afacere in doi. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel mai rau discurs din istorie! Cum a reusit Naomi Osaka sa produca rumoare in tribune la Indian Wells

Naomi Osaka a castigat editia de anul trecut a turneului de la Indian Wells, la vremea respectiva fiind cea mai importanta performanta din cariera ei.

Indian Wells (f): Petra Kvitova si Caroline Wozniacki au parasit competitia / Naomi Osaka si-a luat revansa in fata Kristinei Mladenovic (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova si Caroline Wozniacki se alatura favoritelor care au parasit competitia de la Indian Wells. Printre jucatoarele care merg mai departe se numara Naomi Osaka a invins-o pe Kristina Mladenovic, care trecuse de ea in ultimul meci, la Dubai), Angelique Kerber, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova sau Venus Williams.

Nivelul actual al preturilor la locuinte, cu doar 3% mai mare decat in urma cu un an. Cat costa apartamentele in cele mai mari orase din Romania

In a doua luna din 2019, preturile locuintelor au consemnat cresteri in majoritatea marilor orase monitorizate constant de Imobiliare. ro. Cu toate acestea, nivelul actual al preturilor nu este, per ansamblu, cu mult mai mare decat cel consemnat in perioada similara a anului trecut.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )