Libnet.ro
UNICEF

21:32

Elina Svitolina a triumfat la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in 3 seturi

B1 B1,
Elina Svitolina a triumfat la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in 3 seturi

Elina Svitolina este noua castigatoare a Turneului Campioanelor. Tenismena ucraineana, aflata pe locul 7 WTA, a invins-o duminica pe americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, in finala de la Singapore, reusind. continuă pe B1

Luptatoarea: Elina Svitolina a cstigat Turneul Campioanelor (3-6, 6-2, 6-2 cu Sloane Stephens)

Tematoare si incordata, asa a intrat pe teren Elina Svitolina, plusul vizibil de experienta fiind peste fileu, in dreptul lui Sloane Stephens. in aceste coordonate, nu a mirat pe nimeni setul castigat lejer 6-3) de americanca. A iesit insa la ivealul spiritul de luptatoare al Elinei: s-a agatat de fiecare minge, a dus schimburile in zona in care i-a convenit de uzura fizica, multe lovituri, o defensiva disperata), iar soarta i-a suras: 6-2, 6-2. Svitolina este noua regina a Turneului Campioanelor, la ultima editie organizata de Singapore se va muta la Shenzhen din 2019).

Elina Svitolina a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina a castigat editia din acest an a Turneului Campioanelor, dotat cu premii totale in valoare de 7 milioane dolari, in finala caruia a invins-o in trei seturi, 3-6, 6-2, 6-2, pe americanca Sloane Stephens, duminica la Singapore.

Elina Svitolina a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore. Prima ei reactie

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina a castigat editia din acest an a Turneului Campioanelor, dotat cu premii totale in valoare de 7 milioane dolari, in finala caruia a invins-o in trei seturi, 3-6,.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina revine in meciul cu Stephens si castiga trofeul

Sportiva ucraineana Elina Svitolina, locul 7 WTA, a invins-o pe americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, in finala de la Singapore, si a castigat Turneul Campioanelor, cel mai important trofeu al carierei sale.

Turneul Campioanelor: Sloane Stephens, calificare n finala dupa ce a pierdut cu 6-0 primul set mpotriva Karolinei Pliskova

Sloane Stephens a reusit sa revina incredibil in meciul cu Karolina Pliskova, dupa ce a fost condusa la un moment dat cu 6-0, 2-0! Americanca a strans din dinti, a luptat pentru fiecare punct si a castigat urmatoarele doua seturi cu 6-4, 6-1. Debutanta la Turneul Campionilor, Sloane a reusit sa ajunga in finala, urmand sa se lupte pentru castigarea trofeului cu Elina Svitolina.

Svitolina si Stephens, finala de la Turneul Campioanelor

Jucatoarele Elina Svitolina si Sloane Stephens se vor duela, duminica, pentru trofeul pus in joc la Turneul Campionelor desfasurat pentru ultima data la Singapore.

Turneul Campioanelor: Sloane Stephens o nvinge pe Angelique Kerber/ Cunoastem semifinalele

Sloane Stephens a invins-o pe Angelique Kerber, scor 6-3, 6-3, in ultima partida din grupele competitiei din Singapore si s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor. Aceasta o va intalni in penultimul act pe Karolina Pliskova, in timp ce Elina Svitolina se va infrunta cu Kiki Bertens. Se actualizeaza.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, n marea finala - Meci maraton de doua ore si 39 de minute cu Kiki Bertens (7-5, 6-7, 6-4)

Dupa o adevarata batalie fizica si mentala de doua ore si 39 de minute, diferenta la final a fost de doar trei puncte castigate in plus de Elina Svitolina 114-111). Desi a avut doar 12 lovituri castigatoare, sportiva din Ucraina a reusit sa se impuna gratie unei defensive care a obligat-o in continuu pe adversara sa mai loveasca inca o data si inca o data mingea 7-5, 6-7, 6-4). Cele 41 de lovituri castigatoare nu au fost suficiente, Bertens avand 63 in dreptul erorilor nefortate. Se actualizeaza.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, n semifinale dupace a trimis-o acasa pe Caroline Wozniacki

Elina Svitolina, locul 7 WTA, a castigat, joi, duelul cu Caroline Wozniacki din Grupa Alba a Turneului Campioanelor, scor 5-7, 7-5, 6-3, si s-a calificat in semifinalele competitiei din Singapore. Daneza, campioana in 2017, a parasit turneul inca din faza grupelor.

Svitolina o trimite acasa pe Wozniacki de la Turneul Campioanelor

Ucraineanca Elina Svitolina a obtinut, joi, calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )