Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

B1 B1,
Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Simona Halep, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal dupa ce a invins-o, duminica, pe americanca Sloane Stephens cu scorul 7-66), 3-6, 6-4. Primul set a fost foarte disputat si a fost. continuă pe B1

Simona Halep, victorie eroica la Montreal. Liderul mondial WTA a triumfat intr-un meci de peste trei ore

Simona Halep, numarul 1 mondial, este singura jucatoare din Romania, care a ramas in competitie la turneul de la Montreal.

Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4.

Cum este umilita Simona Halep, la turneul de la Montreal

Simona Halep si-a aratat nemultumirea de modul in care o programeaza WTA la meciuri, fiind de parere ca are parte de ore nepotrivite de joc la fiecare turneu. Daca te uiti la program, cred ca sunt singura p.

inca o performanta remarcabila reusita de Simona Halep, gratie victoriilor de la Montreal! Ce a reusit sa faca liderul WTA este unic in lumea tenisului actual

Simona Halep este calificata in finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, unde va juca in seara aceasta cu americanca Sloane Stephens.

Simona Halep a castigat finala de la Montreal

Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Stire in curs de actualizare .

Simona Halep o va infrunta pe Sloane Stephens in finala turneului WTA de tenis de la Montreal

Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la Montreal Canada), dotat cu premii totale in valoare de 2,82 milioane dolari.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a triumfat la turneul de la Montreal. Ce a nemultumit-o pe ea in timpul finalei

Simona Halep a castigat finala Rogers Cup, turneu care se desfasoara la Montreal, la capatul unui meci excelent contra americancei Sloane Stephens.

Continua sa scrie istorie: Simona Halep este in finala la Montreal dupa o victorie fulger

Simona Halep este in finala turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep ajunge in finala de la Montreal

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Montreal dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata lui Ashleigh Barty.

Misiune dificila pentru Simona Halep la turneul de la Cincinnatti! Ar putea debuta chiar contra unei romance

Simona Halep este calificata in semifinalele turneului de la Montreal, iar saptamana viitoare va juca la Cincinnatti.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )