Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep poate da lovitura vietii, daca reuseste sa-si apere titlul castigat anul trecut la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Simona Halep poate da lovitura vietii, daca reuseste sa-si apere titlul castigat anul trecut la Roland Garros

Simona Halep a castigat anul trecut la Roland Garros primul si singurul ei titlu de Grand Slam, dupa o finala cu Sloane Stephens. continuă pe Adevărul

FOTO Oaspete surpriza pentru Simona Halep! Un reputat actor roman a vizitat-o la complexul in care locuieste

Simona Halep se afla in aceste zile la Bucuresti, iar in aseara a avut oaspeti de seama la Stejarii Country Club, unde locuieste.

Simona Halep e regina zgurii in circuitul mondial

WTA a dat publicitatii un clasament intocmit pe baza performantelor obtinute de jucatoare sezonul precedent pe zgura, iar Simona Halep este lidera detasata.

Simona Halep trage tare la antrenamente inaintea meciului cu Franta

Revenita in tara dupa turneele americane pe hard, Simona Halep si-a luat cateva zile de pauza, dupa care a revenit in sala de antrenament.

Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep

Smiley a reusit sa capteze toata atentia fanilor cu o fotografie in care apare alaturi de cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep, relateaza Libertatea. Asadar, Smiley a postat o fotografie.

Adevaruri nespuse despre Simona Halep! Ce spune aceasta, de fapt, despre Romania

Simona Halep a dat peste cap toate calculele expertilor si a ajuns numarul 1 pentru ca asa si-a dorit ea. in sport, ca in orice alt domeniu, ca sa ajungi cel mai bun, ai nevoie de multa munca si.

FOTO Unde s-a relaxat Simona Halep la revenirea in tara, dupa turneele de la Indian Wells si Miami

Venita in tara dupa periplul american de la Indian Wells si Miami incheiat cu revenirea pe locul 2 in lume, Simona Halep are parte de cateva zile fara tenis.

Simona Halep, cele mai mici castiguri din 2017 incoace. Romanca este pe locul 7 in topul veniturilor din toate timpurile

Calificarea in semifinalele turneului de la Miami a ajutat-o pe Halep sa urce o pozitie in clasamentul WTA, pana pe locul 2, dar romanca sta mult mai slab in topurile castigurilor pe 2019 si in Race to Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )