Libnet.ro
UNICEF

16:16

Turneul Campioanelor: Sloane Stephens, victorie n trei seturi cu Kiki Bertens / Olandeza s-a aflat la un singur set distanta de semifinale

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Sloane Stephens, victorie n trei seturi cu Kiki Bertens / Olandeza s-a aflat la un singur set distanta de semifinale

Sloane Stephens a invins-o pe Kiki Bertens in a doua partida disputata de cele doua la Turneul Campioanelor. Meciul a fost unul intens, a durat doua ore si 20 de minute si s-a terminat cu scorul de 7-64), 2-6, 6-3. Kiki a inceput mai bine setul decisiv cu care ar fi putut sa se califice in semifinale), a condus cu 2-0, insa Stephens a revenit spectaculos si a obtinut a doua victorie din grupe. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Sloane Stephens, victorie n trei seturi cu Kiki Bertens / Olandeza s-a aflat la patru game-uri distanta de semifinale

Sloane Stephens a invins-o pe Kiki Bertens in a doua partida disputata de cele doua la Turneul Campioanelor. Meciul a fost unul intens, a durat doua ore si 22 de minute si s-a terminat cu scorul de 7-64), 2-6, 6-3. Kiki Bertens s-a aflat la doar patru game-uri distanta de calificare, insa Stephens a revenit spectaculos si a obtinut a doua victorie a sa din grupe.

Turneul Campioanelor: Sloane Stephens, victorie cu Naomi Osaka - Nipona, la un nivel ridicat doar un set

Sloane Stephens a avut rabdarea necesara si o defensiva de fier pentru a o deraia pe Naomi Osaka, nipona cazand prada multitudinii de erori nefortate facute. Americanca favorita trei) a castigat partida de la Turneul Campioanelor Grupa Rosie) in trei seturi, scor 7-5, 4-6, 6-1), experienta superioara la nivel inalt vazandu-se in momentele importante. Cele doua sunt debutante la competitia care reuneste la start cele mai bune opt jucatoare din lume.

Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki, victorie cu Petra Kvitova, dupa un meci de doua ore si 19 minute

Caroline Wozniacki a bifat primul succes la Turneul Campioanelor Grupa Alba de la Singapore), favorita Simonei Halep la castigarea competitiei datorita suprafetei de joc care ii favorizeaza stilul defensiv) impunandu-se in trei seturi, scor 7-5, 3-6, 6-2, in disputa cu Petra Kvitova.

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber, victorie cu Naomi Osaka - Ofensiva nipona, nvinsa de zidul german

Ultimul punct al partidei spune multe despre desfasurarea meciului dintre Angelique Kerber si Naomi Osaka: japoneza a atacat foarte bine in repetate randuri, insa muncitoarea Angie a trimis de fiecare data mingea inapoi, pana cand nipona a gasit fileul. Cu 42 de lovituri castigatoare, asiatica s-a recunoscut invinsa, cele 50 de erori nefortate cantarind mult in economia partidei. Kerber a bifat prima victorie de la Turneul Campioanelor Grupa Rosie), una venita dupa doua ore si 29 de minute, scor 6-4, 5-7, 6-4.

ATP Basel: Roger Federer, debut dificil - Victorie n trei seturi cu Filip Krajinovic

Tenismanul elvetian Roger Federer, principalul favorit, a avut parte de un debut dificil la editia din acest an a turneului ATP de la Basel, invingandu-l greu, in trei seturi, 6-2, 4-6, 6-4, pe sarbul Filip Krajinovic, marti, intr-o partida din primul tur al acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 1. 420 euro.

ATP Anvers: Kyle Edmund, victorie n trei seturi n fata lui Gael Monfils / Britanicul a cstigat turneul dupa doua tiebreak-uri

Britanicul Kyle Edmund locul 15 ATP) s-a impus in finala turneului de la Anvers Belgia) in fata francezului Gael Monfils locul 38 ATP), cu scorul de 3-6, 7-62), 7-64). Meciul a fost unul spectaculos si a durat doua ore si 28 de minute. Jucatorul in varsta de 23 de ani se afla la primul succes intr-un turneu ATP.

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens, victorie cu Angelique Kerber / Olandeza a pierdut opt din primele noua game-uri

Ajunsa la Singapore in urma retragerii Simonei Halep, Kiki Bertens a demonstrat ca merita sa joace la Turneul Campioanelor si a revenit in partida jucata impotriva principalei favorite, Angelique Kerber, dupa ce a pierdut primul set. Olandeza s-a impus dupa un meci echilibrat, de doua ore, scor 1-6, 6-3, 6-4. Chiar daca a avut probleme cu serviciul 12 duble greseli), Kiki a compensat cu loviturile direct castigatoare de trei ori mai multe decat adversara).

Wozniacki o invinge pe Kvitova la Turneul Campioanelor

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki a obtinut, marti, prima victorie la Turneul Campioanelor din Singapore.

Turneul Campioanelor - Angelique Kerber castiga meciul cu Naomi Osaka, dupa un thriller de doua ore si jumatate

Duelul jucatoarelor invinse in runda inaugurala a Grupei Rosii, de la Turneul Campioanelor, le-a adus fata in fata pe Angelique Kerber si Naomi Osaka.

Corespondenta din Singapore - Cine poate produce surpriza la Turneul Campioanelor, profitand si de absenta Simonei Halep

Disputat pentru ultima data la Singapore, dupa cinci ani in care cele mai bune opt jucatoare ale sezonului s-au intalnit aici, Turneul Campioanelor a inceput cu rezultate neasteptate.

ştiri din Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )