Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Campioana en-titre, eliminata de la Miami - Sloane Stephens, invinsa de Tatjana Maria in turul trei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Campioana en-titre, eliminata de la Miami - Sloane Stephens, invinsa de Tatjana Maria in turul trei

Sloane Stephens, numarul 4 mondial, a fost invinsa in doua seturi, cu 6-3, 6-2, de germanca Tatjana Maria, intr-un meci din turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami. Americanca era campioana en-titre a turneului, trofeu pe care l-a castigat la editia din 2018. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova si Angelique Kerber s-au calificat in turul al treilea; Elina Svitolina a parasit competitia (Rezultatele complete)

Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Angelique Kerber si Caroline Wozniacki sunt doar cateva dintre favoritele care s-au calificat in turul al treilea al turneului de la Miami dupa ziua de vineri. Yafan Wang 50 WTA, campioana la Acapulco) a produs una dintre surprize, eliminand-o pe Elina Svitolina favorita nr. Aceasta a fost prima victorie in fata unei jucatoare din Top 10 pentru jucatoarea din China.

WTA Miami: Mihaela Buzarnescu, invinsa in doua seturi de Alize Cornet

Mihaela Buzarnescu 32 WTA) a parasit competitia de la Miami, fiind invinsa in turul secund de Alize Cornet 53 WTA), scor 7-67), 6-1. Partida dintre cele doua a durat o ora si 57 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )