Libnet.ro
UNICEF

16:31

VIDEO Lovitura de mare campioana! Cum a ridicat Simona Halep publicul in picioare in finala de la Montreal

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lovitura de mare campioana! Cum a ridicat Simona Halep publicul in picioare in finala de la Montreal

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta in finala turneului de la Montreal, acolo unde a trecut de Sloane Stephens. continuă pe Adevărul

Surpriza mare la Montreal! Cum profita Simona Halep de situatia creata

Simona Halep este in sferturile turneului de la Montreal si poate rasufla usurata in ceea ce priveste pozitia de lider WTA.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

VIDEO 18 titluri pentru Simona Halep! Cum arata trofeele cucerite de cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a triumfat si la Montreal, acolo unde a castigat al 18-lea trofeu din cariera ei de jucatoare profesionista.

VIDEO Discurs emotionant al lui Sloane Stephes dupa finala pierduta cu Simona Halep. Ma face sa joc mai bine

Simona Halep, locul I WTA, a castigat al 18-lea turneu din cariera, al treilea in acest an, al doilea la Montreal, dupa ce s-a impus, duminica, in finala Rogers Cup, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-4, in fata americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Sloane Stephens, liderul WTA in fata trofeului cu numarul 18 din cariera ei

Simona Halep joaca, de la ora 20. 30, din nou cu trofeul pe masa, avand sansa de a castiga Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Ashleigh Barty 6-4, 6-1 / Halep, de neoprit - Calificare fara emotii n finala competitiei de la Montreal

Simona Halep a controlat intr-o maniera categorica partida cu Ashleigh Barty 16 WTA), obtinand calificarea in finala turneului de la Rogers Cup pentru a treia oara in cariera. Liderul mondial a avut o noua evolutie impresionanta, impunandu-se cu 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute joc. in ultimul act al competitiei de la Montreal, Halep va infrunta invingatoarea meciului Sloane Stephens SUA, 3 WTA) vs Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA).

VIDEO De colectie! Rezumatul meciului in care Simona Halep a spulberat-o pe americanca Venus Williams

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut in aceeasi zi si de Anastasia Pavliucenkova si de Venus Williams.

VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Simona Halep a fost nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi, din cauza ploii care a dat programul peste cap la Montreal. Dupa o prima partida in care nu a fost la cel mai inalt nivel a fost chinuita serios de Anastasia Pavlyuchenkova), liderul mondial a cedat doar patru game-uri in fata lui Venus Williams 6-2, 6-2). O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii, a precizat, printre altele, Simona la finalul partidei cu Venus. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona Halep si Venus Williams.

ştiri din Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )