Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Simona Halep, deranjata de fanii care au scandat n timpul finalei de la Montreal: Data viitoare cnd veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta ncapere

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, deranjata de fanii care au scandat n timpul finalei de la Montreal: Data viitoare cnd veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta ncapere

Mai multi fani din tribunele terenului central de la Montreal au au scandat anti-PSD in timpul finalei Rogers Cup, pe care Simona Halep a castigat-o, duminica, impotriva americancei Sloane Stephens. Numarul 1 mondial s-a aratat deranjata de aceste scandari si a transmis un mesaj in limba romana celor care au scandat, la festivitatea de premiere. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, deranjata de fanii care au scandat mpotriva PSD n timpul finalei de la Montreal: Data viitoare cnd veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta ncapere

Mai multi fani din tribunele terenului central de la Montreal au au scandat anti-PSD in timpul finalei Rogers Cup, pe care Simona Halep a castigat-o, duminica, impotriva americancei Sloane Stephens. Numarul 1 mondial s-a aratat deranjata de aceste scandari si a transmis un mesaj in limba romana celor care au scandat, la festivitatea de premiere.

VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Simona Halep a fost nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi, din cauza ploii care a dat programul peste cap la Montreal. Dupa o prima partida in care nu a fost la cel mai inalt nivel a fost chinuita serios de Anastasia Pavlyuchenkova), liderul mondial a cedat doar patru game-uri in fata lui Venus Williams 6-2, 6-2). O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii, a precizat, printre altele, Simona la finalul partidei cu Venus. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona Halep si Venus Williams.

Mesajul viral anti-PSD, scandat in timpul finalei de la Montral dintre Simona Halep si Sloane Stephens

Simona Halep, locul 1 WTA, joaca duminica seara finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA. in primul set, cand scorul era 1-1, un fan prezent in trubu.

SONDAJ Simona Halep: fara scandari politice la tenis. Cum priviti cererea ei?

Simona Halep a reactionat, duminica, dupa ce unii fani din tribunele terenului de la Monreal au scandat impotriva PSD, in timpul finalei Rogers Cup, pe care a castigat-o. Va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e mult prea deosebita pentru astfel de lucruri, a spus ea la festivitatea de premiere. Ce crezi despre apelul Simonei Halep?Participa la sondajul HotNews. ro.

SIMONA HALEP, dupa ce mai multi fani au strigat in tribune mesaje anti-PSD: Cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere

Simona Halep a reactionat dupa ce ai mai multi fani din tribunele terenului de la Montreal au scandat in timpul finalei Rogers Cup, mesaje anti-PSD. Sportiva a atras atentia spectatorilor romani in timpu.

VIDEO Un roman a strigat M..e PSD in timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep si Sloane Stephens. Cine e barbatul

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

Simona Halep, ANUNT de ultim moment, dupa cucerirea Rogers Cup: Fanii au iNCREMENIT!

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare.

FOTO Un roman a strigat M..e PSD in timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep si Sloane Stephens. Cine e barbatul

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala tirneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Sloane Stephens, liderul WTA in fata trofeului cu numarul 18 din cariera ei

Simona Halep joaca, de la ora 20. 30, din nou cu trofeul pe masa, avand sansa de a castiga Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )