Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO WTA Charleston: Jelena Ostapenko si Kiki Bertens (campioana en-titre), eliminate in optimi; Sloane Stephens, Madison Keys si Belinda Bencic, in sferturi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Charleston: Jelena Ostapenko si Kiki Bertens (campioana en-titre), eliminate in optimi; Sloane Stephens, Madison Keys si Belinda Bencic, in sferturi

Jelena Ostapenko a parasit turneul WTA de la Charleston Carolina de Sud) in faza optimilor, fosta castigatoare de la Roland Garros 2017) fiind invinsa de Madison Keys, scor 7-5, 6-2. Lucrurile nu au mers mai bine nici pentru Kiki Bertens campioana en-titre): 6-7, 3-6 cu Maria Sakkari. Au ajuns, printre altele, in sferturi nume importante precum Sloane Stephens favorita unu), Monica Puig si Belinda Bencic. continuă pe Hotnews

WTA Charlestone: Jelena Ostapenko, Belinda Bencic si Monica Puig, in turul doi al competitiei

Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale in valoare de 823. 000 dolari, invingand-o in doua seturi, 6-1, 6-4, pe suedeza Johanna Larsson.

WTA Charleston: Mihaela Buzarnescu, eliminata dupa un meci de mare lupta de Caroline Wozniacki

Mihaela Buzarnescu, locul 30 WTA si cap de serie 12, a fost eliminata, joi, de daneza Caroline Wozniacki, numarul 13 mondial si favorita 5, in optimile de finala ale turneului de la Charleston, competitie dotata cu premii de 823. 000 de dolari. Meciul a fost unul de lupta care s-a intins pe durata a doua ore si 37 de minute 6-4, 3-6, 6-3 pentru daneza).

WTA Charleston: Mihaela Buzarnescu leaga doua victorii dupa o perioada de opt luni (6-3, 6-2 vs Lauren Davis)

Mihaela Buzarnescu are un inceput bun de turneu la Charleston Carolina de Sud). Jucatoarea in varsta de 30 de ani s-a calificat in optimi, dupa ce a castigat pentru prima oara dupa o perioada de opt luni doua meciuri consecutive. in sferturi, Miki a trecut de americanca Lauren Davis 184 WTA), scor 6-3, 6-2, dupa o ora si 11 minute de joc.

WTA Charleston: Caroline Wozniacki, adversara Mihaelei Buzarnescu in optimi - Partida va avea loc joi, dupa ora 22:00

Mihaela Buzarnescu o va infrunta pe Caroline Wozniacki in optimile de finala ale turneului Premier de la Charleston. A treia confruntarea directa dintre cele doua jucatoare va avea loc joi, dupa ora 22:00.

VIDEO WTA Monterrery: Victoria Azarenka, victorie in doua seturi cu Zarina Diyas (Programul sferturilor)

Victoria Azarenka 67 WTA) a reusit sa se califice in sferturile turneului WTA de la Monterrey Mexic), dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-2, de Zarina Diyas 107 WTA). Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor din care se vor alege semifinalistele competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )