Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO WTA Cincinnati: Sloane Stephens, Angelique Kerber si Caroline Garcia au parasit competitia n optimi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Cincinnati: Sloane Stephens, Angelique Kerber si Caroline Garcia au parasit competitia n optimi

Seria eliminarilor-surpriza continua la turneul Premier 5 de la Cincinnati. Competitia din Ohio a ramas fara Sloane Stephens favorita 3), Angelique Kerber 4) si Caroline Garcia 6), cele trei jucatoare fiind invinse in faza optimilor. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi pe tabloul de simplu feminin de la Cincinnati. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, nvinsa de Petra Kvitova n turul al doilea (Rezultatele zilei)

Aventura Serenei Williams 27 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a incheiat dupa doar doua meciuri, americanca fiind invinsa in turul secund de Petra Kvitova 6 WTA), favorita numarul 8. A fost 6-3, 2-6, 6-3 pentru jucatoarea din Cehia, dupa doua ore de joc. Au mai parasit deja competitia din Ohio si Daria Kasatkina favorita 12), Naomi Osaka 17) sau Victoria Azarenka.

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, victorie lejera cu Daria Gavrilova; Julia Goerges si Jelena Ostapenko, eliminate n primul tur

Dupa eliminarea rusinoasa de la San Jose in primul tur 1-6, 0-6 cu Johanna Konta), Serena Williams 27 WTA) a revenit in competitii cu o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova 23 WTA). Americanca s-a impus cu 6-1, 6-2, obtinand calificarea in runda a doua a turneului de la Cincinnati. Julia Goerges favorita 10) si Jelena Ostapenko 11) au parasit inca din primul tur competitia de categorie Premier 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul feminin de simplu de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Ajla Tomljanovic, victorie n trei seturi cu Irina Begu - Australianca va fi adversara Simonei Halep n turul doi

Irina-Camelia Begu 55 WTA) a fost invinsa de Ajla Tomljanovic 58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, in prima runda a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Australianca de origine croata va juca in turul urmator cu Simona Halep 1 WTA), principala favorita a competitiei din Ohio.

WTA Cincinnati: Ploaia a dat peste cap programul meciurilor - Halep vs Barty se va juca vineri, de la ora 18:00

Meciul dintre Simona Halep, locul I WTA si australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, programat, joi, dupa ora orasului Cincinnati, in optimile de finala ale WesternSouthern Open, a fost amanat pentru vineri, de la ora locala 11. 00, ora Romaniei), din cauza vremii nefavorabile.

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, ntrerupta n setul decisiv din cauza ploii, se va relua joi

Partida Simonei Halep 1 WTA) cu Ajla Tomljanovic Australia, locul 58 WTA), din runda a doua a turneului de la Cincinnati, a fost intrerupta in setul decisiv, la scorul de 4-6, 6-3, 4-3 in favoarea liderului mondial, din cauza ploii. Confruntarea se va relua joi, nu inainte de ora 20:00 ora Romaniei).

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca n noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00

Simona Halep 1 WTA), principala favorita, va debuta la turneul Premier 5 de la Cincinnati SUA) in noaptea de miercuri spre joi, direct in turul secund, acolo unde o va intalni pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic locul 58 WTA). Meciul este programat de la ora 02:00 ora Romaniei), fiind primul de pe terenul central in sesiunea de seara.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, eliminata n primul tur

Parcursul Anei Bogdan 78 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a oprit in prima runda. Venita din calificari, Ana a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova 49 WTA), scor 6-3, 6-2, dupa o ora de joc.

WTA Cincinnati: Irina Begu si Monica Niculescu, eliminate n primul tur la dublu

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu a parasit in primul tur proba de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari.

WTA Cincinnati: Raluca Olaru si Vera Zvonareva, n optimile probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Vera Zvonareva Romania/Rusia) s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, cu premii de 2,8 milioane de dolari.

VIDEO ATP Cincinnati: Roger Federer, debut cu dreptul la competitia din Ohio - Duel cu Leonardo Mayer n optimi

Dupa trei ani de absenta de la turneul Masters 1. 000 de la Cincinnati, Roger Federer 2 ATP) a revenit cu o victorie in fata germanului Peter Gojowczyk 47 ATP). Elvetianul a avut nevoie de doar 72 de minute pentru a-si asigura calificarea in optimile competitiei din Ohio, impunandu-se cu 6-4, 6-4. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de marti de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )