Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO WTA: Finala Simona Halep vs Sloane Stephens, de la Montreal, meciul anului 2018

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA: Finala Simona Halep vs Sloane Stephens, de la Montreal, meciul anului 2018

WTA a anuntat, vineri, topul 5 al celor mai frumoase meciuri din circuit in 2018, in fruntea ierarhiei aflandu-se finala turneului de la Montreal, castigata de Simona Halep in fata americancei Sloane Stephens. continuă pe Hotnews

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

Ion Tiriac catre Simona Halep: iti rup picioarele! Ce l-a determinat pe omul de afaceri sa-i spuna asta liderului WTA

Simona Halep a fost luata tare de Ion Tiriac la evenimentul prilejuit de aniversarea a cinci ani de la deschiderea salonului auto pe care omul de afaceri il are la Bucuresti.

Simona Halep banuia ca va fi parasita de Darren Cahill. Ce a spus liderul mondial WTA despre despartirea de australian

Simona Halep si Darren Cahill au intrerupt colaborarea dupa trei ani plini de performante si rezultate frumoase in tenisul feminin.

Simona Halep, despre posibilitatea de a fi antrenata de Ion Tiriac. Ce a spus liderul WTA in legatura cu aceasta varianta

Simona Halep este in cautarea unui antrenor, dupa despartirea de Darren Cahill, care a anuntat-o ca nu o mai poate pregati si in 2019.

De cine are nevoie Simona Halep? Profilul viitorului antrenor, zugravit de un apropiat al liderului WTA

Simona Halep s-a despartit de Darren Cahill si este in cautarea unui tehnician care sa o antreneze in sezonul urmator.

ANALIZA Simona Halep, cel mai slab lider mondial din ultimii zece ani! De ce este romanca plasata in aceasta postura

Simona Halep termina si anul 2018 pe primul loc in lume si nimeni nu-i poate contesta pozitia de lider in clasamentul mondial WTA.

Ilie Nastase, despre varianta de a o antrena el pe Simona Halep: Eu ma enervez, sar la arbitri

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, miercuri, ca Simona Halep, numarul 1 in clasamentul WTA, nu mai are nevoie de antrenor dupa ceaustralianul Darren Cahill a intrerupt colaborarea cu jucatoarea.

Ilie Nastase, despre Simona Halep: Nu pot sa o antrenez, iar iau amenzi, sar la arbitri, ma enervez

Fostul tenismen Ilie Nastase a explicat in stilul caracteristic de ce nu o poate antrena pe Simona Halep. Desi, potrivit fostului numar 1 ATP, liderul WTA nu mai are nevoie de antrenor, potrivit Mediafax.

Simona Halep, despre problema antrenorului: Nu am discutat nimic cu nimeni, nu exista un plan B

Simona Halep este de cateva zile fara antrenor, despartirea dintre ea si Darren Cahill fiind anuntata de australian pe retetele de socializare. Liderul mondial a precizat care este situatia in acest moment, Halep spunand ca nu a discutat nimic cu nimeni si ca nu exista un plan B.

Ce antrenor important ar putea fi potrivit pentru Simona Halep: Ea are nevoie de un nume mare n spate, nu pune mare pret pe antrenorii romni - Firicel Tomai

A lucrat cu Simona Halep si stie ce potential are jucatoarea care se afla pe locul intai in lume. Firicel Tomai a intrerupt colaborarea cu Simona in 2014, iar acum este de parere ca Halep nu pune mare pret pe antrenorii romani, ea avand nevoie de un nume mare in spate. Din punctul de vedere al lui Tomai, Sven Groeneveld suedez, 53 de ani, a lucrat ultima data cu Maria Sharapova) ar putea fi o solutie buna pentru romanca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2999 seconds )