Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un chinez de 18 ani il elimina pe campionul mondial la World Grand Prix

Online Sport Online Sport,
Un chinez de 18 ani il elimina pe campionul mondial la World Grand Prix

Yuan Sijun, un jucator chinez abia ajuns la varsta majoratului, a furnizat surpriza, marti, in primul tur la turneul World Grand Prix de la Cheterham. continuă pe Online Sport

Ronnie OSullivan iese din primul tur la World Grand Prix

Invins de Judd Trump in finala de la Masters, Ronnie OSullivan arata ca nu si-a revenit si a parasit rapid turneul World Grand Prix.

Directorul de la Andrei Saguna despre regula mediei de 8: Masura este de 18 ani si e sustinuta de toata lumea/ Parintii: Elevii de gimnaziu nu sunt traumatizati de regulament

Directorul Colegiului Andrei Saguna din Brasov si asociatia de parinti a liceului vin cu precizari privind prevederea din regulamentul scolar potrivit careia elevii cu medii sub 8 sunt nevoiti sa se transfere la alte scoli. intr-un comunicat de presa remis HotNews, semnat de directorul Dumitru Cezar Boghici, se arata ca prevederea din regulament a fost introdusa in urma cu 18 ani si de fiecare data cand regulamentul scolar a suferit modificari au fost consultati atat elevii, cat si parintii si profesorii.

FOTO O noua stea se naste in tenisul feminin. Are 18 ani si a castigat doua turnee WTA in ultimele patru luni

O jucatoare de numia 18 ani face furori in circuitul feminin, dovedind ca noul val isi cere tot mai mult drepturile in acest sport.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )