Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mare surpriza la Masters inca din primul tur. Campionul eliminat!

Online Sport Online Sport,
Mare surpriza la Masters inca din primul tur. Campionul eliminat!

Mark Allen, detinatorul trofeului de la Masters, a fost eliminat inca din primul tur la editia din acest an. continuă pe Online Sport

Darren Cahill, despre adversara Simonei Halep din primul tur de la Australian Open: Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine ntr-o zi buna

Simona Halep va da peste Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, jucatoarea din Estonia fiind chiar cea care a eliminat-o in runda inaugurala de la US Open-ul de anul trecut. Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine daca este intr-o zi buna, a fost de parere Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

Australian Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi va avea loc marti, de la ora 10:00/ Programul fetelor noastre n primul tur

Simona Halep va evolua in primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, marti, la ora 10. 00, conform programului anuntat de organizatori. Meciul este programat primul pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara, de la ora locala 19.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open

Miercuri noapte a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul tur la Australian Open. Pe cine va infrunta romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anului, pe Kaia Kanepi Estonia),.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )