Libnet.ro
UNICEF

13:00

CM Snooker: Mark Williams, n avantaj dupa primele doua sesiuni ale finalei cu John Higgins (scor 10-7)

Hotnews Hotnews,
 CM Snooker: Mark Williams, n avantaj dupa primele doua sesiuni ale finalei cu John Higgins (scor 10-7)

Ajuns in finala Campionatului Mondial de Snooker dupa o pauza de 15 ani, Mark Williams 43 de ani) se afla in avantaj dupa primele doua sesiuni ale disputei cu John Higgins cvadruplu campion mondial), scor 10-7. invingatorul de la Crucible Theatre va fi decis luni, a treia sesiune urmand sa inceapa la ora 16:00, in timp ce sesiunea finala este programata de la ora 21:00. continuă pe Hotnews

CM Snooker: Mark Williams, n finala dupa un meci epic mpotriva lui Barry Hawkins (scor 17-15)

Barry Hawkins favoritul numarul sase) s-a aflat in avantaj dupa fiecare dintre primele trei sesiuni ale semifinalei cu Mark Williams cap de serie numarul sapte), dar a fost nevoit sa se recunoasca invins. Galezul s-a impus cu 17-15, asigurandu-si un loc in marea finala de la Crucible Theatre, unde il va intalni pe John Higgins.

CM Snooker: John Higgins si Barry Hawkins, n avantaj dupa disputarea primei sesiuni a semifinalelor

Cu o mare experienta la Campionatul Mondial de Snooker, John Higgins a preluat conducerea in disputa cu Kyren Wilson, scotianul avand 5-3 dupa disputatea primei sesiuni a semifinalei de la Crucible. Cu acelasi scor conduce si Barry Hawkins in meciul cu Mark Williams. Se disputa dupa sistemul cel mai bun din 33 de frame-uri.

CM Snooker: Mark Williams, noul campion mondial de la Crucible - Vis mplinit dupa o pauza de 15 ani

Mark Williams 43 de ani) este noul campion mondial de snooker, dupa ce a trecut in finala de scotianul John Higgins 42 de ani), intr-un duel al veteranilor. Dupa ce la un moment dat conducea cu 15-10, Williams a fost egalat 15-15), insa a avut mintea mai limpede si nervii mai tari, iar victoria i-a revenit cu 18-16. Este al treilea titlu mondial pentru galez, dupa cele cucerite in 2000 si 2003 a triumfat dupa o pauza de 15 ani la Crucible!). Ultimul act al competitiei s-a disputat dupa sistemul cel mai bun din 35 de frame-uri.

Un psiholog de la Harvard spune ca oamenii te judeca dupa aceste doua criterii la prima intalnire. La ce trebuie sa fii atent

Profesorul si psihologul Amy Cuddy a studiat mai mult de 15 ani de zile primele impresii si efectul acestora asupra oamenilor. Cuddy este de parere ca oamenii raspund la urmatoarele doua intrebari atunci cand.

Fostul presedinte american George H.W. Bush a fost externat dupa aproape doua saptamni de spitalizare

Fostul presedinte al Statelor Unite, George H. Bush, in varsta de 93 de ani, a parasit vineri spitalul din Houston unde a fost internat timp de aproape doua saptamani pentru tratarea unei infectii care s-a raspandit in sange, a precizat un purtator de cuvant al familiei, citat de Reuters, anuntaAgerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )