Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO IMAGINILE ZILEI: Mark Williams si-a respectat promisiunea - A venit dezbracat la conferinta de presa dupa ce a cstigat titlul mondial la snooker

Hotnews Hotnews,
 VIDEO IMAGINILE ZILEI: Mark Williams si-a respectat promisiunea - A venit dezbracat la conferinta de presa dupa ce a cstigat titlul mondial la snooker

Dupa o pauza de 15 ani, Mark Williams este din nou campion mondial la snooker, acesta fiind titlul cu numarul trei din palmaresul galezului in varsta de 43 de ani. Si cum este un om de cuvant, Williams si-a respectat promisiunea si a aparut la conferinta de presa de dupa finala cu John Higgins dezbracat. continuă pe Hotnews

CM Snooker: Mark Williams, noul campion mondial de la Crucible - Vis mplinit dupa o pauza de 15 ani

Mark Williams 43 de ani) este noul campion mondial de snooker, dupa ce a trecut in finala de scotianul John Higgins 42 de ani), intr-un duel al veteranilor. Dupa ce la un moment dat conducea cu 15-10, Williams a fost egalat 15-15), insa a avut mintea mai limpede si nervii mai tari, iar victoria i-a revenit cu 18-16. Este al treilea titlu mondial pentru galez, dupa cele cucerite in 2000 si 2003 a triumfat dupa o pauza de 15 ani la Crucible!). Ultimul act al competitiei s-a disputat dupa sistemul cel mai bun din 35 de frame-uri.

Mark Williams, campion mondial pentru a treia oara in cariera

Galezul Mark Williams s-a incoronat, luni seara, pentru a treia oara in cariera campion mondial in snookerul profesionist la capatul unei finale pe care a castigat-o la mare lupta, cu 18-16, in fata scotianului John Higgins.

Galezul Mark Williams, pentru a treia oara campion mondial la snooker

Galezul Mark Williams a devenit cel mai in varsta campion mondial in ultimii 40 de ani dupa o victorie dramatica cu 18-16 asupra lui John Higgins intr-o finala uluitoare la Crucible, relateaza.

CM Snooker: Mark Williams, n avantaj dupa primele doua sesiuni ale finalei cu John Higgins (scor 10-7)

Ajuns in finala Campionatului Mondial de Snooker dupa o pauza de 15 ani, Mark Williams 43 de ani) se afla in avantaj dupa primele doua sesiuni ale disputei cu John Higgins cvadruplu campion mondial), scor 10-7. invingatorul de la Crucible Theatre va fi decis luni, a treia sesiune urmand sa inceapa la ora 16:00, in timp ce sesiunea finala este programata de la ora 21:00.

CM Snooker: Mark Williams, n finala dupa un meci epic mpotriva lui Barry Hawkins (scor 17-15)

Barry Hawkins favoritul numarul sase) s-a aflat in avantaj dupa fiecare dintre primele trei sesiuni ale semifinalei cu Mark Williams cap de serie numarul sapte), dar a fost nevoit sa se recunoasca invins. Galezul s-a impus cu 17-15, asigurandu-si un loc in marea finala de la Crucible Theatre, unde il va intalni pe John Higgins.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )