Libnet.ro
UNICEF

18:30

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Anunt-soc inainte de primul meci al Simonei in 2019! Ce cote are romanca la casele de pariuri

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Anunt-soc inainte de primul meci al Simonei in 2019! Ce cote are romanca la casele de pariuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va juca primul sau meci din 2019 contra australiencei Ashleigh Barty, in optimile turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep - Ashleigh Barty la Sydney (miercuri, 5:30)

Simona Halep debuteaza in noul sezon, miercuri dimineata dupa ora 5:30 a Romaniei, contra australiencei Ashleigh Barty in turul 2 la Sydney.

Asa am trait Simona Halep - Ashleigh Barty la Sydney

Simona Halep a debutat in noul sezon, miercuri dimineata dupa ora 5:30 a Romaniei, contra australiencei Ashleigh Barty in turul 2 la Sydney.

Simona Halep rupe tacerea: Ce a spus despre relatia cu fostul antrenor Darren Cahill

Simona Halep se pregateste sa inceapa primul turneu pe 2019, dar o face fara antrenor. Motivul despartirii de Darren Cahill a fost un mister, pana acum. De cateva zile, Simona Halep se afla in Australia. in aceasta saptamana, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney. Aflata in cel mai populat oras de pe [] .

WTA Syndney: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din turul secund

Simona Halep va debuta in sezonul 2019 cu o partida dificila, urmand sa se confrunte in turul al doilea al turneului de la Sydney cu australianca Ashleigh Barty 15 WTA), jucatoare care a invins-o pe Jelena Ostapenko.

WTA Sydney: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din turul secund

Simona Halep va debuta in sezonul 2019 cu o partida dificila, urmand sa se confrunte in turul al doilea al turneului de la Sydney cu australianca Ashleigh Barty 15 WTA), jucatoare care a invins-o pe Jelena Ostapenko.

WTA Sydney: Debut de foc pentru Simona Halep n 2019 - Duel cu Ashleigh Barty sau cu Jelena Ostapenko

Simona Halep isi va face debutul in sezonul 2019 cu o partida dificila, liderul mondial urmand sa se dueleze in turul al doilea al turneului de la Sydney cu invingatoarea disputei dintre Ashleigh Barty 15 WTA) si Jelena Ostapenko 22 WTA).

Ashleigh Barty, amenintatoare inaintea meciului cu Halep: Voi incerca sa o elimin pe cea mai buna din lume

Prima adversara a Simonei Halep in 2019, australianca Ashleigh Barty foto), a declarat ca va face tot posibilul sa treaca de Simona Halep, in turul 2 al turneului de la Sydney.

in viziunea caselor de pariuri, Simona Halep nu e favorita in meciul cu Barty

Liderul mondial al clasamentului feminin, Simona Halep porneste cu sansa a doua in meciul contra lui Ashleigh Barty 15 WTA).

Mai avem de asteptat! Organizatorii au anuntat cand va juca Simona Halep primul ei meci de la Sydney

Dupa mai mult de doua luni de pauza, liderul mondial al clasamentului WTA, Simona Halep, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney.

Simona Halep pentru WTA Insider: Nu vreau antrenor pentru urmatoarele trei-patru luni, simt ca nu vreau sa ma leg de nimeni

Inainte de debutul in sezonul 2019 din circuitul WTA, Simona Halep a oferit un interviu celor de la WTA Insider in care vorbeste despre mai multe aspecte ale carierei sale. Liderul mondial a precizat, printre altele, ca nu va avea antrenor in urmatoarele trei-patru luni, simtind ca nu vrea sa se mai lege de nimeni. Atunci cand ai antrenor trebuie sa-i fi dedicat acelei persoane si sa faci totul pentru antrenor si pentru echipa, a fost de parere Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )