Libnet.ro
UNICEF

10:15

Soc in optimile de finala de la Australian Open

Antena3 Antena3,
Soc in optimile de finala de la Australian Open

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, Nr. 2 mondial, a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, fiind intrecuta cu 6-0, 6-2, in 56 de minute, de. continuă pe Antena3

Jucatoarele, nemultumite de orele trzii la care se disputa partidele la Australian Open

Jucatoarea britanica de tenis Johanna Konta nr. 38 mondial) a deplans faptul ca meciul sau a debutat dupa miezul noptii si s-a incheiat dupa ora 3 dimineata in turul al doilea la Australian Open, in noaptea de joi spre vineri la Melbourne. Garbine Muguruza si Maria Sharapova au vorbit si ele despre aceste probleme.

Maria Sharapova, fluierata de publicul de la Australian Open

Jucatoarea Maria Sharapova a parasit competitia de la Australian Open in faza optimilor de finala dupa un meci de trei seturi disputat contra favoritei locale Ashleigh Barty.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

Australian Open: Irina Bara si Monica Niculescu, eliminate n optimile probei de dublu

Perechea romana Irina Maria Bara/Monica Niculescu a fost invinsa de cuplul Raquel Atawo SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia/N. 9) cu 6-2, 3-6, 6-3, duminica, la Melbourne, in optimile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open.

Australian Open: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au ratat calificarea n optimile probei de dublu

Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu favorita 10) a fost invinsa, sambata, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-1, de echipa Alize Cornet/Petra Martic Franta/Croatia), ratand calificarea in optimile de finala ale Australian Open.

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Bara, n optimile probei de dublu de la Melbourne

Perechea Monica Niculescu/Irina Bara a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 8), echipa Lucie Hradecka/Ekaterina Makarova Cehia/Rusia), cap de serie numarul 6, calificandu-se in optimile de finala ale probei de dublu de la Australian Open.

Infrangere soc pentru Angelique Kerber la Australian Open

Angelique Kerber, numarul doi mondial, a parasit, duminica, turneul Australian Open in faza optimilor de finala.

Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal si Roger Federer au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open. in aceeasi etapa a competitiei merg si Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe si Marin Cilic care a revenit de la 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul setului al patrulea). Au parasit turneul de la Melbourne jucatori importanti precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman si Fernando Verdasco. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

DigiSport: nca o surpriza la Australian Open! Cum si poate pastra Simona Halep numarul unu mondial, dupa eliminarea lui Stephens

Sloane Stephens, una dintre jucatoarele care o puteau detrona pe Simona Halep in fruntea clasamentului WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open. Astfel, se pot face noi calcule pentru ca romanca de 27 de ani sa ramana numarul unu mondial si dupa primul Grand Slam al anului.

Roger Federer, eliminat in optimi la Australian Open. Anunt-surpriza facut de elvetian

Elvetianul Roger Federer a suferit o noua deziluzie la un turneu de Mare Slem, fiind eliminat in optimile de finala ale Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas, nr. 15 mondial, in patru seturi, 6-7 11/13),.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )