Libnet.ro
UNICEF

07:30

SOC la Turneul Campionilor! Roger Federer, ELIMINAT in semifinale, dupa un meci DRAMATIC cu Zverev. Neamtul, HUIDUIT de public (VIDEO)

B1 B1,
SOC la Turneul Campionilor! Roger Federer, ELIMINAT in semifinale, dupa un meci DRAMATIC cu Zverev. Neamtul, HUIDUIT de public (VIDEO)

Marele campion elvetian Roger Federer 3 ATP) a fost eliminat, sambata, de la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a fost invins de germanul Alexander Zverev 5 ATP). Meciul a fost unul extrem de disputat,. continuă pe B1

Turneul Campionilor: Roger Federer, prima victorie

Elvetianul Roger Federer, lcoul 3 ATP, l-a invins, marti, cu scorul de 6-2, 6-3, pe austriacul Dominic Thiem, locul 8 ATP, in etapa a doua a Grupei Lleyton Hewitt a Turneului Campionilor de la Londra, potrivit news. ro. Federer s-a impus dupa un meci care a durat o ora si sapte minute.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, primul finalist dupa ce l-a nvins surprinzator pe Roger Federer

Alexander Zverev a produs una dintre surprizele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in semifinale pe Roger Federer, scor 7-5, 7-65). Meciul a durat o ora si 37 de minute. Se actualizeaza.

VIDEO Roger Federer, n semifinale la Turneul Campionilor (6-4, 6-3 cu Kevin Anderson)

Roger Federer si-a reglat jocul dupa infrangerea surprinzatoare cu Kei Nishikori, iar dupa victoria cu Dominic Thiem a venit cea de joi seara cu Kevin Anderson 6-4, 6-3). in urma acestui succes, elvetianul a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra.

VIDEO Federer, in semifinale la Turneul Campionilor dupa un meci perfect

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor si a catigat grupa din care a facut parte, alaturi de Anderson, Nishikori si Thiem.

Federer castiga grupa de la Turneul Campionilor

Elvetianul Roger Federer a inceput cu o infrangere editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra, dar in cele din urma s-a calificat in semifinale de pe primul loc.

Turneul Campionilor: Dominic Thiem, victorie n doua seturi cu Kei Nishikori

Austriacul Dominic Thiem a obtinut prima victorie de la aceasta editie a Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins in doua seturi, scor 6-1, 6-4, pe Kei Nishikori. in urma acestui rezultat, ambii jucatori mai pastreaza sanse de calificare, in functie de cum se va termina confruntarea dintre Roger Federer si Kevin Anderson sud africanul a obtinut biletul pentru semifinale).

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, n semifinale - Isner si Cilic, eliminati

Alexander Zverev a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra dupa ce l-a invins, scor 7-65), 6-3, pe John Isner, intr-un adevarat duel al serviciilor puternice. Succesul germanului i-a eliminat din competitie pe John Isner adversarul de vineri) si pe Marin Cilic.

Federer revine in carti la Turneul Campionilor

Fostul lider mondial Roger Federer a obtinut, marti seara, primul succes la editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra.

VIDEO Copilul de mingi, asul si huiduielile publicului de la finalul meciului dintre Alexander Zverev si Roger Federer

Alexander Zverev a castiga partida disputata impotriva lui Roger Federer in semifinalele Turneului Campionilor, insa a fost huiduit de public la finalul partidei. Scena a avut loc dupa ce un copil de mingi a scapat o minge in tiebreak-ul setului secund, la scorul de 4-3 pentru Federer. Zverev i-a atras atentia arbitrului, acesta a decis rejucarea punctului, iar neamtul a reusit un as.

Djokovic obtine a doua victorie la Turneul Campionilor si e primul calificat in semifinale

Liderul mondial Novak Djokovic a bifat, joi, al doilea succes la Turneul Campionilor de la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )