Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

B1 B1,
Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis produce soc dupa soc! O fotografie cu fostul primar al Capitalei a produs uimire pe Internet, in conditiile in care nimeni nu se astepta la sa-l vada intr-o astfel de ipostaza. Asadar, Lis nu a. continuă pe B1

Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma totul s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia lui Viorel Lis, sustine ca fostul primar a inceput sa-si piarda memoria, astfel ca ii este din ce in ce mai dificil sa-i recunoasca pe cei din jur, scrie dcnews. ro. Ba mai mult, odata cu.

Da, a fost finalul: Oana Lis a IZBUCNIT in hohote de PLANS: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are mari probleme de sanatate, dupa ce a suferit un atac cerebral. Acum, fostul edil merge greoi si abia mai comunica. Mai mult, cand a participat recent la o petrecere, Viorel Lis a stat retras, n.

Oana Lis, banuita din nou de INFIDELITATE! Viorel nu stie cu cine ii cheltuie blondina pensia: Mi-a zis ca ii dau banii unuia!

Oana Lis a facut noi dezvaluiri din relatia cu sotul sau, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Blondina a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook in care a marturisit ca Viorel a inceput s-o ia la in.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Familia Lis nu are parte de liniste, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati. Dezvaluirea a fost facut chiar de sotia unui dintre ei, care a ramas socata atunci cand a descoperit.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, celebra diva a showbizului romanesc, a vorbit pentru prima oara despre problemele de sanatate! Acestea fiind spuse, frumoasa vedeta a recunoscut ca este nevoita sa suporte o interventie.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Scena mondena din Romania este cutremurata de noi vesti triste, dupa ce Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a anuntat ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita.

Oana Lis, mesaj de ADIO pentru Viorel Lis?! Ce a putut sa-i transmita blondina i-a lasat pe toti MASCA (FOTO)

Oana Lis a luat pe toata lumea prin suprindere printr-un mesaj foarte emotionant pentru sotul sau, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Blondina a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie cu ea,.

Socant... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania, devenind celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Chiar si asa, vedeta este implicata si in alte proiecte,.

Muzica populara, in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Lumea muzicii populare este cutremurata de noi vesti sumbre. Cantaretul Daniel Siminic, care a bucurat milioane de romani cu operele sale, a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )