Libnet.ro
UNICEF

15:17

Duel romnesc la Rogers Cup: Monica Niculescu vs Sorana Crstea n primul tur

Hotnews Hotnews,
 Duel romnesc la Rogers Cup: Monica Niculescu vs Sorana Crstea n primul tur

Romania va avea sase reprezentante pe tabloul principal de la Rogers Cup, dupa ce Monica Niculescu 60 WTA) si Ana Bogdan 87 WTA) au reusit sa treaca de ultimele partide din calificari. in prima runda a turneului de categorie Premier 5, Niculescu o va intalni pe Sorana Cirstea 54 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Montreal: Ana Bogdan si Monica Niculescu, n ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan 87 WTA) a reusit sa se califice in ultimul tur al calificarilor de la Rogers Cup, dupa ce a profitat de abandonul sportivei poloneze Magdalena French 121 WTA) la scorul de 6-3, 4-1 pentru jucatoarea noastra. in aceeasi faza a calificarilor se afla si Monica Niculescu 60 WTA): 6-3, 6-3 cu Ekaterina Alexandrova Rusia, 98 WTA).

Simona Halep si Irina Begu, eliminate in primul tur la Rogers Cup

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost eliminata, luni, in primul tur al probei de dublu la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfasoara in aceasta saptamana la Montreal. Halep si Begu au.

Serena Williams, forfait de ultima ora: S-a retras de la Rogers Cup

Serena Williams s-a retras pe ultima suta de metri de la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5 care va debuta pe 6 august la Montreal. Locul 26 in clasamentul WTA, Williams a invocat motive personale.

ştiri din Sport

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )