Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sorana Cirstea si Ana Bogdan, eliminate in primul tur la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea si Ana Bogdan, eliminate in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele Sorana Cirstea si Ana Bogdan au parasit turneul de la Wimbledon, marti, dupa primul tur. continuă pe Online Sport

Live Stream Online Sorana Cirstea Amanda Anisimova Live Video pe Eurosport Player Wimbledon 2019

Marti, de la ora 15:00, se va disputa partida Sorana Cirstea, 26 WTA Amanda Anisimova 77 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbledon, Marea Britanie. Urmareste LIVE Stream Online confruntarea! Anisimova este la prima intalnire cu Wimbledon, dar la al doilea duel disputat pe iarba, iar Carstea este o adeversara incomoda in .

Wimbledon: Sorana Cirstea, invinsa in turul intai de Amanda Anisimova (6-3, 6-3)

Sorana Cirstea a parasit turneul de la Wimbledon in turul intai, jucatoarea noastra cedand in oglinda 6-3, 6-3) in fata Amandei Anisimova semifinalista la ultimul Roland Garros). Sorana nu a avut deloc procentaje grozave la serviciu 54% pe primul si 31% doar pe al doilea), a comis si 17 erori nefortate, iar la final victoria americancei a fost una meritata venita dupa o ora si 25 de minute).

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Aliaksandra Sasnovich din primul tur al Wimbledon 2019

Simona Halep, numarul 7 WTA, va intra in aventura din primul tur al Wimbledon 2019 alaturi de Aliaksandra Sasnovich, numarul 37 WTA, luni, de la ora Romaniei 15:00. Tara noastra are parte de o reprezentare numeroasa pe tabloul feminin de la Wimbledon. Cine transmite la TV meciul Simonei Halep Aliaksandra Sasnovich Cele mai dificile .

in primul tur la Wimbledon, Maria Sarapova a bifat o premiera negativa intr-un turneu de Grand Slam

Maria Sarapova 80 WTA) a abandonat, marti, la scorul de 4-6, 7-6 4), 5-0 pentru frantuzoaica Pauline Parmentier 88 WTA), in primul tur al turneului de la Wimbledon.

Marius Copil, eliminat de Guido Pella in primul tur la Wimbledon

Jucatorul Marius Copil, locul 88 ATP, a fost invins, luni, in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului.

Halep, Buzarnescu si Copil joaca, luni, in primul tur la Wimbledon. Orele la care vor incepe meciurile

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua, luni, in premiera, cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 37 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbeldon.

Wimbledon: Ana Bogdan vs Johanna Konta 5-7, 2-6 Bogdan, eliminata in runda inaugurala - Replica buna a romancei in primul set

Venita din calificari, Ana Bogdan 132 WTA) s-a oprit in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Romanca a oferit o replica de calitate in primul set al intalnirii cu Johanna Konta 18 WTA, cap de serie 19), un break venit pe final facand diferenta. Jucatoarea noastra a inceput bine si actul al doilea, a avut doua mingi de break la scorul de 1-1, insa apoi a cedat initiativa si Konta s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 6-2.

Wimbledon: Rafael Nadal, victorie facila in primul tur Urmeaza duelul cu Nick Kyrgios

Rafael Nadal nu a avut probleme in fata niponului Yuichi Sugita 274 ATP), in primul tur de la Wimbledon. Ibericul s-a impus cu 6-3, 6-1, 6-3 si il va intalni in runda urmatoare pe australianul Nick Kyrgios, intr-o partida ce se anunta a fi una electrizanta.

Naomi Osaka, eliminata in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a scapat de una dintre cele mai incomode adversare de la Wimbledon, japoneza Naomi Osaka.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )