Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sorana Cirstea, calificata in turul doi la US Open

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea, calificata in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului, dotat cu premii totale in valoare de 53 milioane dolari, invingand-o. continuă pe Antena3

Sorana Cirstea e in turul al doilea la US Open: va juca impotriva Sarapovei!

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, si va avea parte de un meci pe cinste in aceasta faza.

Sorana Cirstea in turul 2 la US Open. O va intalni pe Maria Sharapova

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti noapte, in turul secund la US Open dupa un meci de doua ore contra americancei Alison Riske.

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan s-a calificat in turul secund al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-2, pe cehoaica Marie Bouzkova, venita di.

US Open: Sorana Crstea, n turul doi - Duel cu Maria Sharapova

Sorana Cirstea a intregit lista jucatoarelor din Romania calificate in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), dupa ce a invins-o pe Alison Riske SUA, 75 WTA), scor 6-3, 3-6, 7-5. Partida a fost una intensa, care s-a intins pe durata a doua ore.

Ce crede Maria Sarapova despre confruntarea cu Sorana Cirstea, din turul al doilea de la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund al turneului de la US Open, acolo unde va da petse o adversara de calibru, in persoana Mariei Sarapova.

US Open: Irina Begu, n turul doi (6-3, 6-3 cu Jennifer Brady)

Jucatoarea Irina Begu, locul 59 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, trecand in prima runda de sportiva americana Jennifer Brady, numarul 66 mondial, scor 6-3, 6-3.

VIDEO US Open: Roger Federer, la pas n turul doi - Elvetianul a produs 56 de lovituri cstigatoare contra lui Yoshihito Nishioka

Expresul elvetian a stat pe teren o ora si 52 de minute, Roger Federer cedand in aceasta perioada doar opt game-uri in confruntarea cu Yoshihito Nishioka s-a calificat fara batai de cap in turul doi). Favoritul numarul al doi al Grand Slam-ului de la US Open a avut castig de cauza in trei seturi, scor 6-2, 6-2, 6-4.

VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera n turul doi (6-4, 6-0 cu Magda Linette) / Rezultatele zilei

Serena Williams s-a calificat in turul doi de la US Open dupa ce a cedat doar patru game-uri 6-4, 6-0) in meciul cu poloneza Magda Linette. Locul 26 in lume, Serena a practicat un joc agresiv, spre deliciul publicului de pe Arthur Ashe. Merg mai departe si favoritele Garbine Muguruza, Venus Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

US Open: Ana Bogdan, calificare n turul doi (6-4, 6-2 cu Marie Bouzkova)

Romania are pana in acest moment doua reprezentante in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), Ana Bogdan obtinand calificarea dupa o victorie lejera, scor 6-4, 6-2, cu Marie Bouzkova 170 WTA, venita din calificari).

Monica Niculescu a ratat calificarea in turul doi la US Open: a fost batuta de o jucatoare venita din calificari

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a fost invinsa, marti, in primul tur la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )