Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sorana Cirstea, dupa eliminarea de la Roland Garros: Am jucat cu ruptura de abdomen. E o accidentare destul de serioasa

Hotnews Hotnews,
 Sorana Cirstea, dupa eliminarea de la Roland Garros: Am jucat cu ruptura de abdomen. E o accidentare destul de serioasa

Sorana Carstea a iesit de la Roland Garros din turul 2, dar jocul mai putin reusit poate fi pus pe seama problemelor se sanatate. Sportiva noastra a jucat cu o ruptura la abdomen, astfel ca nu a avut sanse in fata Boslovei Zadoinov. continuă pe Hotnews

Kvitova care n-a mai aparut, condamnarea si calificarea Soranei Cirstea in turul doi de la Roland Garros

In dimineata zilei de luni, Kaja probabil isi pregatea drumul spre aeroport. A venit anuntul retragerii Petrei, iar norocul a ales-o pe slovena sa joace pe tabloul principal in calitate de lucky loser. Cum s-ar spune, ne-am pregatit s-o vedem pe Kvitova si ne-am ales cu Juvan. Nu a fost insa pana la capat lozul norocos pentru Kaja, ea parasind a doua oara intr-o singura editie turneul de la Roland Garros asta da performanta), scor 5-7, 6-4, 7-5. Putina baterie pe care o mai avea telefonul meu s-a irosit sub valul de notificari de pe retelele de socializare: nici pentru altii ziua de luni nu a fost cu mai mult noroc, dimpotriva, s-a lasat cu o condamnare.

LIVE Sorana Cirstea in primul tur la Roland Garros

De la aceasta ora transmitem live text meciul Soranei Cirstea in primul tur la Roland Garros.

Sorana Cirstea, eliminarea, tiebreak-urile si vamos-ul cu accent moldovenesc

Pe terenul 13, vamos-ul cu accent moldovenesc a fost mai puternic decat bravo-ul romanesc, Aliona Bolsova Zadoinov reprezinta Spania dar este nascuta la Chisinau) eliminand-o pe Sorana Cirstea dupa doua tiebreak-uri la 5 si la 3).

Sorana Cirstea, eliminarea, tiebreak-urile si vamos-ul cu accent moldovenesc

Pe terenul 13, vamos-ul cu accent moldovenesc a fost mai puternic decat bravo-ul romanesc, Aliona Bolsova Zadoinov reprezinta Spania dar este nascuta la Chisinau) eliminand-o pe Sorana Cirstea dupa doua tiebreak-uri la 5 si la 3).

LIVE Sorana Cirstea in turul 2 la Roland Garros

Sorana Cirstea are o sansa uriasa de a avansa spre fazele superioare la Roland Garros, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie chiar inaintea meciului din primul tur.

Asa am trait Sorana Cirstea in turul 2 la Roland Garros

Sorana Cirstea a avut sansa uriasa de a avansa spre fazele superioare la Roland Garros, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie chiar inaintea meciului din primul tur. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Sorana Cirstea se califica in turul doi la Roland Garros dupa un meci urias

Sorana Cirstea a scapat in ultimul moment de Petra Kvitova, dar a avut un meci infernal contra unei slovene ajunsa pe tablou din postura de pierzatoare norocoasa in calificari.

Roland Garros: Programul de luni al sportivilor romani - Sorana Cirstea vs Petra Kvitova se va juca dupa ora 13:30

Sorana Cirstea va fi prima dintre sportivele romane care va debuta la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o va infrunta, luni, pe cehoaica Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul sase. Partida va fi a doua a zilei pe Arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 13:30 ora Romaniei). Tot luni vor putea fi vazuti la competitia de la Paris Mihaela Buzarnescu si Marius Copil.

Ce sansa pentru Sorana Cirstea la Roland Garros!

Jucatoarea Sorana Cirstea avea cea mai dificila misiune dintre jucatoarele din Romania i primul tur la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Begu, in turul al treilea dupa ce a pierdut primul set cu 1-6; Sorana Cirstea, eliminata de o jucatoare venita din calificari

Daca Terenul 13 s-a dovedit a fi cu ghinion pentru Sorana Cirstea, Irina Begu 116 WTA) a reusit o revenire spectaculoasa in partida cu Karolina Muchova Cehia, 73 WTA), dupa ce a pierdut primul act cu 1-6. Romanca s-a impus cu 6-3, 6-4 in urmatoarele doua seturi, obtinand calificarea in turul al treilea de la Roland Garros dupa aproape doua ore de joc. Sorana Cirstea 84 WTA) si-a luat la revedere de la al doilea Grand Slam al anului in runda a doua, fiind eliminata de spaniola Aliona Bolsova Zadoinov 21, de ani, 137 WTA), jucatoare venita din calificari, scor 6-75), 6-73).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )