Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorana Cirstea a fost infranta in optimi la Doha

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea a fost infranta in optimi la Doha

Sorana Cirstea a fost invinsa la Doha de Garbine Muguruza in optimile de finala ale turneului WTA Premier, fiind eliminata. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea, calificare usoara la Doha

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat marti in turul 2 al turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3,1 milioane de dolari, gratie victoriei in fata grecoaicei Maria Sakkari,.

Sorana Cirstea, in turul doi al turneului de la Doha - Evolutie solida in meciul cu Maria Sakkari

Problema invingatoarei nu s-a pus in niciun moment, Sorana Cirstea aratand un nivel de joc superior Mariei Sakkari Grecia - 60 WTA). Victoria a venit in 62 de minute 6-2, 6-3), succesul ducand-o pe Sorana in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha. Din pacate, Irina Begu a parasit competitia: 4-6, 2-6 cu Samantha Stosur.

WTA Doha: Sorana Cirstea paraseste competitia in optimi (0-6, 4-6 cu Garbine Muguruza)/ Black Friday

Cu doar opt puncte castigate in primul set, Sorana Cirstea 38 WTA) a fost o prada usoara pentru Garbine Muguruza 4 WTA). Jucatoarea noastra s-a chinuit parca sa ii faca meciul lejer adversarei, cadourile venind pe banda rulanta. Cu evolutii bune in ultima perioada, Sorana nu a avut deloc o zi inspirata, cele 43 de erori nefortate cantarind enorm in economia partidei 0-6, 4-6, dupa doar 64 de minute). Cirstea paraseste turneul Premier 5 de la Doha in optimi si trebuie sa mearga mai departe in minte cu lucrurile pozitive aratate in aceasta competitie si au fost destule). Se actualizeaza.

Sorana Cirstea, victorie superba la Doha, in meciul cu Mertens. Urmeaza un meci-soc!

Sorana Cirstea a invins-o pe Elise Mertens, cap de serie nr. 15, in turul doi la Qatar Open. Romanca s-a impus cu 7-5, 6-4 si o va intalni in optimi pe favorita nr. 4 a turneului, Garbine Muguruza din.

WTA Doha: Sorana Cirstea e in optimi dupa o victorie mare!

Sorana Cirstea s-a calificat si ea in optimi la Doha dupa ce a invins-o pe Elise Mertens, din Belgia, semifinalista la editia din acest an a Australian Open.

Sorana Cirstea, invinsa categoric de Garbine Muguruza la Qatar Open

Sorana Cirstea a fost invinsa categoric de Garbine Muguruza, cap de serie numarul 4, in optimile Qatar Open. Jucatoarea din Spania s-a impus cu 6-0, 6-4 si este prima jucatoare calificata in sferturile de.

Sorana Cirstea a incasat o corectie drastica de la Garbine Muguruza. Set neverosimil in defavoarea romancei

Sorana Cirstea, locul 38 WTA, a parasit turneul de la Doha, dupa ce a fost invinsa fara drept de apel, cu scorul de 6-0, 6-4, de Garbine Muguruza, locul 4 WTA, la Qatar Open.

LIVE Cirstea - Muguruza in optimi la Doha (13:00)

Sorana Cirstea o intalneste pe Garbine Muguruza, joi dupa ora 13:00, in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Doha, dotat cu premii totale in valoare de 3. 1 milioane de dolari.

LIVE Cirstea - Muguruza in optimi la Doha

Sorana Cirstea o intalneste pe Garbine Muguruza, joi dupa ora 13:00, in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Doha, dotat cu premii totale in valoare de 3. 1 milioane de dolari.

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Sorana Cirstea o infrunta azi la Doha pe Garbine Muguruza din Spania in optimile de finala la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si este LIVE VIDEO pe Digi Sport si ONLINE STREAM pe Digi-Online. Partida este LIVE TEXTpe Antena3. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )