Libnet.ro
UNICEF

20:00

Wimbledon: Zi plina pentru jucatoarele din Romania - Niculescu, Cirstea, Bogdan si Ruse debuteaza pe iarba londoneza

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Zi plina pentru jucatoarele din Romania - Niculescu, Cirstea, Bogdan si Ruse debuteaza pe iarba londoneza

A doua zi de la Wimbledon va fi din nou plina de tenis, iar printre protagoniste se vor afla Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Gabriela Ruse. Primul meci le va aduce fata in fata pe Monica Niculescu si Andrea Petkovic, de la ora 13:00 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

Wimbledon: Programul de marti al jucatoarelor din Romania - Bogdan, Niculescu, Cirstea si Ruse debuteaza la Londra

Ziua de marti va fi una plina pentru jucatoarele din Romania, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Gabriela Ruse urmand sa debuteze pe iarba londoneza. Prima care va intra in scena va fi Niculescu, de la ora 13:00 ora Romaniei), impotriva germanei Andrea Petkovic.

Aproape 500 de restrictii de viteza pentru trenurile din Romania, care circula, in medie, cu 40 kmh

Pe reteaua de cale ferata din Romania sunt, in prezent, 490 de restrictii de viteza, introduse din cauza degradarii infrastructurii feroviare si a lucrarilor de reparatii, mai multe decat in 2018, cand viteza medie a trenurilor Regio a fost de 39 de.

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Peste 600.000 de locuri de munca din Romania vor fi modificate de transformarea digitala

In urmatorii zece ani, 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de transformarea digitala generata de noile tehnologii, arata un raport PwC. Vor fi create 325. 000 de noi locuri de munca in urmatorul deceniu, in timp ce pentru alte 275. 000 lucratorii trebuie sa-si imbunatateasca abilitatile digitale intrucat automatizarea si introducerea inteligentei artificiale vor elimina treptat activitatile repetitive.

Vesti proaste pentru romani. Ratele la credite se scumpesc. Ce se intampla la bancile din Romania

Banca Nationala a RomanieiBNR) vine cu vesti proaste pentru romani. Ratele la creditele se scumpesc, indicele de referinta trimestrial pentru imprumuturile acordate consumatorilor a fost anuntat, iar acum apare un altul nou. Ratele la credite se scumpesc cu 40 de lei BNR a lansat noul IRCC valabil pentru trimestrul 1 din 2019. Valoarea noului IRCC .

Actrita din Romania, un sex simbol pentru anii `70, este azi Maica Ecaterina: Am avut desfranari si avorturi!

Una dintre cele mai fatale blonde ale anilor 1970 a ales mai tarziu calea Domnului. Care este explicatia drumului ales si ce viata ducea aceasta inainte?intalnirea cu Hristos a fost pentru mine uluitoare, zdruncinatoare, devastatoare, ca un cutremur, ca un soc, ca o bomba nucleara pentru sufletul meu. Maica Ecaterina: De la actorie la calugarie .

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

200 de lei pe luna pentru fiecare elev din Romania. Conditia simpla pe care trebuie sa o indeplineasca

Fiecare elev din Romania ar putea primi 10 lei pe zi, adica 200 de lei pe luna in perioada in care merge la scoala, cu o simpla conditie. Sa nu chiuleasca de la ore. Propunerea initiata de consilierul.

Legenda unei biserici din Romania, unica in lume. Este jumatate catolica, jumatate ortodoxa

O biserica din Romania e unica in lume pentru ca e jumatate catolica, jumatate ortodoxa. Se afla in satul Hiliseu-Crisan, in apropiere de municipiul Botosani si granita cu Ucraina. Peisajul.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )