Libnet.ro
UNICEF

16:15

Wimbledon: Programul de marti al jucatoarelor din Romania - Bogdan, Niculescu, Cirstea si Ruse debuteaza la Londra

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Programul de marti al jucatoarelor din Romania - Bogdan, Niculescu, Cirstea si Ruse debuteaza la Londra

Ziua de marti va fi una plina pentru jucatoarele din Romania, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Gabriela Ruse urmand sa debuteze pe iarba londoneza. Prima care va intra in scena va fi Niculescu, de la ora 13:00 ora Romaniei), impotriva germanei Andrea Petkovic. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur - Simona Halep, duel cu Aliaksandra Sasnovich

Jucatoarele din Romania si-au aflat vineri adversarele din primul tur de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul 7, Simona Halep va debuta impotriva Aliaksandrei Sasnovich Belarus, 37 WTA). Daca va trece de primul tur, fostul lider mondial o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Mihaela Buzarnescu 47 WTA) si Jessica Pegula SUA, 74 WTA).

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

SEFUL MASONILOR din Romania, cel mai nou sustinator al lui Victor Ponta: El este contestat de fratii din Loja pentru ca i-a pus sa plateasca o taxa de 1.600 de lei pentru construirea unui templu

Seful masonilor din Romania, Radu Balanescu,contestat la nivel national si international, se declara a fi un sustinator al Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Mie mi se par niste oameni fo.

200 de lei pe luna pentru fiecare elev din Romania. Conditia simpla pe care trebuie sa o indeplineasca

Fiecare elev din Romania ar putea primi 10 lei pe zi, adica 200 de lei pe luna in perioada in care merge la scoala, cu o simpla conditie. Sa nu chiuleasca de la ore. Propunerea initiata de consilierul.

Aproape 500 de restrictii de viteza pentru trenurile din Romania, care circula, in medie, cu 40 kmh

Pe reteaua de cale ferata din Romania sunt, in prezent, 490 de restrictii de viteza, introduse din cauza degradarii infrastructurii feroviare si a lucrarilor de reparatii, mai multe decat in 2018, cand viteza medie a trenurilor Regio a fost de 39 de.

Imagini socante surprinse intr-un autobuz din Romania. Este ireal ce se intampla (VIDEO)

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse intr-un autobuz din Romania. Din plafonul masinii a inceput sa curga apa. Un internaut a facut un video pe care l-a postat pe Facebook alaturi.

Imagini uluitoare surprinse intr-un autobuz din Romania. Este ireal ce se intampla (VIDEO)

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse intr-un autobuz din Romania. Din plafonul masinii a inceput sa curga apa. Un internaut a facut un video pe care l-a postat pe Facebook alaturi.

Legenda unei biserici din Romania, unica in lume. Este jumatate catolica, jumatate ortodoxa

O biserica din Romania e unica in lume pentru ca e jumatate catolica, jumatate ortodoxa. Se afla in satul Hiliseu-Crisan, in apropiere de municipiul Botosani si granita cu Ucraina. Peisajul.

HARTA INTERACTIVA 51 de spitale din Romania nu fac avorturi la cerere, iar alte 36 refuza procedura in perioada sarbatorilor religioase

51 de spitale din Romania nu fac deloc intreruperi de sarcina la cerere, iar in alte 36 de spitale nu se pot face avorturi la cerere in perioada sarbatorilor religioase. Pe lista regasim de la spitale mari, precum Spitalul Universitar din Bucuresti sau Spitalul Judetean din Cluj-Napoca, pana la spitale din orase mici, unde este posibil sa nu existe alternative - alte spitale sau clinici private.

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich se va disputa la ora 15:00

Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, debuteaza luni. Simona Halep o va intalni in primul tur pe Aliaksandra Sasnovich Belarus, 37 WTA). Primul meci direct dintre cele doua jucatoare a fost programat primul pe Terenul 1 de la All England Club si va incepe de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot luni, Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu Jessica Pegula, iar Marius Copil se va duela cu Guido Pella.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )