Libnet.ro
UNICEF

21:00

WTA Doha: Sorana Crstea, eliminata n primul tur al calificarilor de Shuko Aoyama (651 WTA)

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Sorana Crstea, eliminata n primul tur al calificarilor de Shuko Aoyama (651 WTA)

Sorana Cirstea, locul 92 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-3, de japoneza Shuko Aoyama, locul 651 WTA, in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier de la Doha. continuă pe Hotnews

WTA Doha: Alexandra Dulgheru, nvinsa n primul tur al calificarilor

Alexandra Dulgheru 164 WTA) a fost eliminata in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier de la Doha. Romanca a fost invinsa in trei seturi de chinezoaica Lin Zhu 108 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-4, dupa o partida care a durat doua ore si 21 de minute.

Orban: Iohannis, daca ar fi sprijinit si de alte forte politice, ar putea sa cstige chiar din primul tur

Liderul PNL, Ludovic Orban, considera ca daca presedintele Klaus Iohannis ar fi sprijinit si de alte forte politice, ar putea sa castige din primul tur la prezidentiale si ca aparitia unei alte candidaturi din zona de dreapta nu va face decat sa-i creeze probleme acestuia, potrivit Agerpres.

WTA Doha: Simona Halep, duel cu Lesia Tsurenko sau Caroline Garcia, n turul secund/ Mihaela Buzarnescu o ntlneste pe Jelena Ostapenko, n primul tur

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, este direct acceptata in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. in optimi, ea va evolua cu invingatoarea din meciul Caroline Garcia Franta/19 WTA) vs Lesia Tsurenko Ucraina/24 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )