Libnet.ro
UNICEF

00:06

Australian Open: Filip Jianu a ratat calificarea n finala probei de dublu a juniorilor

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Filip Jianu a ratat calificarea n finala probei de dublu a juniorilor

Perechea Filip Jianu/Nicolas Alvarez Varona Romania/Spania), cap de serie numarul 2, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul american Cannon Kingsley/Emilio Nava, cap de serie numarul 4, in semifinalele Australian Open, la juniori. continuă pe Hotnews

Australian Open: Filip Jianu s-a calificat n optimile de finala ale probei de juniori

Tenismenul Filip Jianu, cap de serie numarul 4, s-a calificat, luni, in turul al treilea al probei de juniori de la Australian Open. Romanul de 17 ani, locul 8 ITF, l-a intrecut pe britanicul Connor Thomson, 18 ani, locul 123 ITF, venit din calificari, cu scorul de 6-3, 6-2, dupa 64 de minute de joc.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de juniori

Filip Jianu 8 ITF), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de juniori de la Australian Open. Romanul in varsta de 17 ani l-a invins in doua seturi pe americanul Toby Alex Kodat 16 ani), scor 7-5, 6-3, dupa o ora si opt minute de joc.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de dublu a juniorilor

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) si spaniolul Nicolas Alvarez Varona s-au calificat, marti, la Melbourne, in sferturile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Pustiul minune al tenisului romanesc urca in sferturile de finala de la Australian Open

Florin Jianu, cel mai bun junior roman al momentului, a obtinut o noua victorie pe tabloul de la Australian Open 2019.

Simona Halep paraseste Australian Open invinsa de Serena Williams

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala din optimi a Australian Open dupa un meci intens de trei seturi, castigat in cele din urma de jucatoarea americana, cu 6-1, 4-6, 6-4.

Filip Jianu, tanarul din reclama cu Zboara, puiule, zboara!, calificat in semifinale la Australian Open

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) s-a calificat, joi, la Melbourne, in semifinalele probei de simplu a juniorilor la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce s-a impus cu 7-6 5),.

Performanta superba: Filip Jianu s-a calificat n semifinalele Australian Open, la juniori

Jucatorul Filip Jianu, cap de serie numarul 4, a reusit una dintre cele mai importante performante ale tenisului masculin romanesc din ultimii ani, calificandu-se in semifinalele probei de juniori de la Australian Open.

Performanta uriasa pentru Filip Jianu: Pustiul din reclama Zboara puiule, zboara a ajuns acum in semifinalele de juniori de la Australian Open (VIDEO)

Performanta impresionanta pentru tenisul romanesc la nivel de juniori! Filip Jianu s-a calificat joi dimineata in semifinalele turneului de juniori de la Australian Open. in varsta de 17 ani, Jianu l-a invi.

Pustiul din reclama Zboara puiule, zboara a ajuns acum in semifinalele de juniori de la Australian Open (VIDEO)

Performanta impresionanta pentru tenisul romanesc la nivel de juniori! Filip Jianu s-a calificat joi dimineata in semifinalele turneului de juniori de la Australian Open. in varsta de 17 ani, Jianu l-a invi.

Serena Williams eliminata de la Australian Open. A ratat patru mingi de meci!

Aventura Serenei Williams la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, dupa ce a pierdut incredibil in fata Karolinei Pliskova de la 5-1 in decisiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )