Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cristina Neagu, dupa infrangerea in fata Spaniei: Pentru noi, Mondialul incepe duminica, impotriva Senegalului

Hotnews Hotnews,
 Cristina Neagu, dupa infrangerea in fata Spaniei: Pentru noi, Mondialul incepe duminica, impotriva Senegalului

Nemultumita de prestatia selectionatei noastre din meciul cu Spania infrangere cu 16-31), Cristina Neagu, cea mai importanta jucatoare din echipa Romaniei, spera ca fetele tinere din lot sa treaca peste emotiile prezentei la un turneu final si sa isi ridice nivelul incepand cu meciul de duminica, impotriva Senegalului. continuă pe Hotnews

CM Handbal (f): Scandalul de dopaj, marile absente, plus Cristina Neagu nerefacuta complet - Obiectiv: Supravietuirea

Cristina Neagu nerefacuta complet) parea sa fie singura problema din desenul tactic gandit de Tomas Ryde. A aparut insa scandalul de dopaj de la Corona Brasov, iar nume importante din lotul tricolor au cazut de pe foaia oficiala precum spicele in bataia vantului Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi). in aceste conditii, obiectivul anuntat de selectioner este supravietuirea. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia 30 noiembrie - 15 decembrie).

Programul Prima Casa. Florin Citu: Am vazut proiectul PSD, nu este interesant pentru noi

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza momentan pentru a se vedea daca au adus sau nu plusvaloare, precizand despre proiectul PSD O familie,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )