Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nu e gluma! Vladimir Putin l-a sunat pe selectionerul Rusiei inainte si dupa meciul cu Spania. Ce i-a spus

Antena3 Antena3,
Nu e gluma! Vladimir Putin l-a sunat pe selectionerul Rusiei inainte si dupa meciul cu Spania. Ce i-a spus

Dmitry Peskov, purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, sustine ca Vladimir Putin vorbeste frecvent cu Stanislav Cercesov, selectionerul nationalei Rusiei. L-a sunat inclusiv inaintea meciului cu Spania, p. continuă pe Antena3

Vladimir Putin se lauda, din nou, cu arsenalul nuclear al Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a laudat, din nou, joi, puterea arsenalului nuclear al Rusiei, la o ceremonie dedicata absolventilor de scoli militari desfasurata la Kremlin, informeaza portalul specializat pe probleme militare 45enord. ca, citat de Agerpres.

Vladimir Putin a semnat decretul de numire in functie a noului ambasador al Rusiei la Chisinau

Oleg Vasnetov este noul ambasador al Federatiei Ruse in Republica Moldova. Un decret in acest sens a fost semnat luni, 1 iulie, de catre presedintele rus, Vladimir Putin, transmite IPN.

Vladimir Putin, telefon pe Firul Rosu: Asta conteaza in sport

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a fost foarte mandru de victoria echipei tarii sale, care a eliminat Spania. El a tinut sa vorbeasca despre meci chiar cu antrenorul Stanislav Cherchesov, pe care l-a chemat personal la telefon.

Vladimir Putin a botezat o unitate a armatei ruse cu numele Transilvania. Alte batalioane, numite dupa orase din Polonia, Ucraina, Belarus sau Germania

Autoritatile din Rusia au facut publice luni, 2 iulie, mai multe decrete semnate de presedintele Vladimir Putin care vizeaza redenumirea unor unitati ale armatei ruse cu numele unor regiuni sau orase din Romania, Ucraina, Belarus, Polonia sau Germania.

Decizie SOCANTA a lui Vladimir Putin: Cine este noul ambasador rus in Republica Moldova (FOTO)

Oleg Vasnetov a fost numit noul ambasador al Federatiei Ruse in Republica Moldova, potrivit unui decret semnat de Vladimir Putin. Astfel, se vehiculeaza ca schimbarea fostului ambasador a fost una planificata,.

Primul telefon dat de Vladimir Putin dupa ce Rusia a eliminat Spania de la Campionatul Mondial

Vladimir Putin e un presedinte fericit dupa ce nationala a produs surpriza Campionatului Mondia eliminand Spania. Liderul de la Kremlin a fost atat de entuziasmat, duminica, 1 iulie, in ziua meciului, incat l.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )