Libnet.ro
UNICEF

13:30

Primul telefon dat de Vladimir Putin dupa ce Rusia a eliminat Spania de la Campionatul Mondial

Antena3 Antena3,
Primul telefon dat de Vladimir Putin dupa ce Rusia a eliminat Spania de la Campionatul Mondial

Vladimir Putin e un presedinte fericit dupa ce nationala a produs surpriza Campionatului Mondia eliminand Spania. Liderul de la Kremlin a fost atat de entuziasmat, duminica, 1 iulie, in ziua meciului, incat l. continuă pe Antena3

Vladimir Putin, telefon pe Firul Rosu: Asta conteaza in sport

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a fost foarte mandru de victoria echipei tarii sale, care a eliminat Spania. El a tinut sa vorbeasca despre meci chiar cu antrenorul Stanislav Cherchesov, pe care l-a chemat personal la telefon.

Vladimir Putin a botezat o unitate a armatei ruse cu numele Transilvania. Alte batalioane, numite dupa orase din Polonia, Ucraina, Belarus sau Germania

Autoritatile din Rusia au facut publice luni, 2 iulie, mai multe decrete semnate de presedintele Vladimir Putin care vizeaza redenumirea unor unitati ale armatei ruse cu numele unor regiuni sau orase din Romania, Ucraina, Belarus, Polonia sau Germania.

Nu e gluma! Vladimir Putin l-a sunat pe selectionerul Rusiei inainte si dupa meciul cu Spania. Ce i-a spus

Dmitry Peskov, purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, sustine ca Vladimir Putin vorbeste frecvent cu Stanislav Cercesov, selectionerul nationalei Rusiei. L-a sunat inclusiv inaintea meciului cu Spania, p.

Vladimir Putin a semnat decretul de numire in functie a noului ambasador al Rusiei la Chisinau

Oleg Vasnetov este noul ambasador al Federatiei Ruse in Republica Moldova. Un decret in acest sens a fost semnat luni, 1 iulie, de catre presedintele rus, Vladimir Putin, transmite IPN.

Decizie SOCANTA a lui Vladimir Putin: Cine este noul ambasador rus in Republica Moldova (FOTO)

Oleg Vasnetov a fost numit noul ambasador al Federatiei Ruse in Republica Moldova, potrivit unui decret semnat de Vladimir Putin. Astfel, se vehiculeaza ca schimbarea fostului ambasador a fost una planificata,.

Vladimir Putin se lauda, din nou, cu arsenalul nuclear al Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a laudat, din nou, joi, puterea arsenalului nuclear al Rusiei, la o ceremonie dedicata absolventilor de scoli militari desfasurata la Kremlin, informeaza portalul specializat pe probleme militare 45enord. ca, citat de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )